| Bobo15 a întrebat:

Imi puteti spune o crema sau ceva de genu care sa ajute la vindecarea ranilor mai repede pentru ca am o rana care inca nu s-a vindecat si a trecut aproape un an.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Alifie de galbenele. La orice farmacie. Este ultraeficienta! Sanatate maxima iti doresc.

| mona a răspuns:

Crema de galbenele si arnica daca o folosesti cu regularitate pe o perioada mai lunga te-ar putea scapa de probleme

| danielaxyz a răspuns:

Daca ti se vindeca greu ranile, e posibil sa ai diabet, crema de galbenele e cea mai buna

| IsabelaIssa a răspuns:

Un an? :-o tu vorbesti serios? Du-te si fa-ti analize de sange. nici nu vreau sa pronunt la ce ma gandesc. doar atunci nu se inchid ranile. :-s Fa-ti testul hiv. Nu vreau sa te sperii, dar am avut un caz, de asta iti zic, du-te la un control.

| Azµre a răspuns:

Baneocin, tinctura de propolis este cea mai bună, ajută la refacerea țesutului.

| prisacarul56 a răspuns:

Ti-as recomanda tinctura de propolis, este un excelent antibiotic natural, cicatrizant si regenereaza tesuturile.Nu stiu exact despre ce rana e vorba si in ce zona a corpului.Ai putea sa pui deasupra ranii chiar miere de albina simpla.

| SkaT3 a răspuns:

Incearca Crema de Galbenele sau vezi ce spune doctorul.