Bună.
Elimină din consum: grăsimile de orice fel, pâinea albă, pastele făinoase, mezelurile grase, conservele de orice fel, prăjituri, sucurile acidulate închise la culoare, nu mânca noaptea (metabolismul este foarte leneș), alcool.
Consumă: fructe și legume proaspete, lactate și brânzeturi degresate, ouă, pâine și cereale integrale (conține fibre care ajută foarte mult la digestie), carne slabă de pui-pește-vită, ceaiuri depurative (păpădie, coada șoricelului, traista ciobanului, cei trei frați pătați, verde, salvie - poți consuma în fiecare zi câte un fel de ceai /pe timpul veri poți bea ceai rece cu gheață și lămâie îndulcit cu miere sau zahăr brun din trestie de zahăr dacă vrei), mezeluri ușoare din pui (crenvuști), sucuri naturale făcute în casă, ciocolată amărui (maxim 2-3 cubulețe pe săptămână), supe de zarzavat, nuci-alune-semințe (conțin uleiuri volatile și colesterol sănătos).
Trebuie să consumi în cantități moderate de 2-3 pe zi, cu mici gustări (un măr, o banană, o portocală, etc.).
Și cel mai important lucru de făcut este mișcarea: practică un sport, orice cu condiția să faci mai tot timpul - minim de 3 ori pe săptămână a câte 2 ore de antrenament susținut, saună o dată pe săptămână (ajută la eliminarea toxinelor din organism).
Numai așa arzi caloriile și accelerezi metabolismul.
Cu o dietă echilibrată și mișcare frecventă îți tonifici mușchii și arzi grăsimile în mod constant.
Mult succes.
Pa, pa.
Dieta cu banane este o dieta bazata pe principiul meselor similare. Sistemul a fost creat de farmacista de origine japoneza Sumiko Watanabe, care a inventat dieta pentru a-l ajuta pe sotul ei sa slabeasca. Rezultatul: un sot mai subtire cu aproape 20 de kilograme.
Planul de dieta e relativ simplu si se axeaza pe consumul de banane.
Meniul zilnic:
8.00 - 2 banane + apa la temperatura camerei
13.00 - orice aliment la pranz
15.00 - o gustare
18.00 - masa de seara; poti manca orice
Nu ai voie sa mananci nimic dupa ora 20.00 si trebuie sa te culci inainte de ora 24.00.
De ce functioneaza?
1. Gustarile de seara sunt cele care genereaza o cantitate importanta de calorii. Reducerea acestora te va ajuta sa slabesti.
2. Dieta implica renuntarea, aproape totala, la dulciuri. Nu cred ca mai trebuie sa va spunem ca asta va genera o scadere considerabila in greutate!
3. Somnul e un element cheie in dieta. Studiile arata ca metabolismul functioneaza normal doar daca dormim corespunzator.
Numai datorita acestor trei factorii si dieta cu banane ar trebui incercata!
Renunta la dulciuri, nu manca dupa ora 20.00 si dormi bine... spor la slabit!
Pai ai putea sa incerci metoda Montignac, daca tot vad ca e la moda zilele astea de cand si-a lansat noua carte. Este destul de sanatos, pentru ca el promoveaza mai mult un fel de viata si de alimentatie, ceva natural care sigur da rezultate si pentru ca nu are o perioada definita si nu este brusc asupra corpului, nici nu este daunator. Ii poti cumpara cartea din orice librarie, doar cere noua carte a lui Michel Montignac, si vor stii ce sa-ti dea.
Mult noroc, Shin.
Elimini painea si grasimile;
mananci des si putin;
nu combini carnea cu lactatele;
carnea intotdeauna fiarta/gratar, combinata cu salata;
multe legume si fructe;
2l apa pe zi;
dimineata manaci consistent, pentru ca nu se vor depune grasimi, din micul dejun iti iei energia pentru intrega zi;
era odata o maxima:
"dimineata sa mananci ca o regina, la pranz ca o printesa, iar seara ca o cersetoare". o fi real.
Dieta nu o sa te ajute cu nimic oricat de buna ar fi. Ideea e sa iti schimbi stilul de viata si sa incepi sa faci mai mult sport. Iar cand faci sport mult nu trebuie sa iti faci griji la cate feli de banane trebuie sa mananci. Personal eu am incercat dieta Abs Diet. O tin de 3 saptamani deja si am scapat de 5 kg dar totul cu multa alergatura nu doar dieta. Multa Bafta.
Nu schimba orele mesei renunta la fast food, dulciuri, paine, sucuri, acidulate si prajeli in rest mananca absolut normal...iti va fi vreau dar dupa o saptamana incepi sa te inveti, bea multa apa si mananca multa grefa si kiwi ca arde grasimile bea cel putin 2 l apa pe zi... si stii vb aia "micul dejun mananca sanatos, pranzul impartel cu prietenii si cina las-o la dusmani" adica la cina mananci putin
Mananca tot c doresti dar cate putin din fiecare... fara abuzuri! lichide, fructe d sezon, iaurturi, supe
Mananca 5 mese regulate, incearca pe cat posibil sa elimini grasimile, orice produs din faina alba, zaharuri, fructoza si lactoza.mananca salate ca prim fel, evita sucurile cu gaz si cele din comert.si fa multa miscare.nu folosi comprimate care contin vitamine procesate chimic si nici pastile pentru diete, pentru ca au un continut mare de hormoni, proveniti de la animale, si iti dau metabolismul peste cap.nu folosi indulcitori pentru ca sunt nocivi-favorizeaza aparitia parkinsonului.fructele trebuiesc mancate la cel putin 2 ore dupa masa principala.multa, multa miscare, iti tonifica muschii, te relaxeaza psihic si nu mai este nevoie sa "ciupesti"din dulciuri.
Depinde de corpul fiecaruia. De exemplu eu nu ma ingras de la paine. O cura de slabire pe care am facut'o si eu e sa bei mult suc (de portocale cu pulpa), sa mananci doar fructe (cele fara zahar) si legume. Eu in 2 zile am slabit 3 kg si nu glumesc. Numai faza e ca si dupa cura trebuie sa mananci putin. Si conteaza sa faci multa miscare. Umblatul ajunge.