anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi puteti spune si mie ce deodorant folositi si daca e bun?
Sau poate aveti alte remedii, in afara de deodorant.confused
Fundita, cel mai bun raspuns happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| UnleashedPsycho a răspuns:

Da, ştiu cum e.Eu transpir mult, am probleme cu căldura.Folosesc Rexona [Spray] şi se pare că e destul de bun.Mai am şi altul, mai bun, dar nu cred că se găseşte în România [Borotalco se numeşte, dacă tot am pomenit de el].
Încearcă, nu la toată lumea merge, depinde, dar măcar încearcă.
Sayonara!

| SenioritaTeePupaceşte a răspuns:

Am auzit ca copii nu trebuie sa se dea cu deodorant deoarece cand vor fi mari vor mirosi mereu urat la subrat.Da mama foloseste si ia numai de la Avon.

| sufletista21 a răspuns:

Eu folosesc giodani white gold antiperspirant ca am si parfumul. scrie ca rezista 24 de ore.dar sa stii ca 20 te tine sigur

| EmaS a răspuns:

Eu folosesc Lady speed Stick,este foarte bun, si parfum Giordani(white, gold)de la Oriflame.Este foarte bun si persista mirosul, la un pret accesibil.Si crema de corp tot giordani.Este super!

| Printzesik95 a răspuns:

Cel mai bun e DOVE