| JustKiddingBitch a întrebat:

Imi puteti spune si mie o definitie mai buna despre ciclu...(ce este ciclul etc) si cum m-as putea proteja? Pot sa fac sport cand imi vine ciclul? Doare?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| IryLoveShadow a răspuns:

Pai menstruatia sau ciclul cum spui uh, este o chestie cam nasoala, dar noua fetelor ne foloseste. In fiecare luna vin vreo 5 - 7 zile. Uneori vine cu niste dureri mai mari, iar daca nu le suporti poti lu un algocamin sau nurofen si iti trece (asa am patit si eu)... Menstruatia este un proces prin care eliminam microbii si bacteriile din corpul nostru. Este un lucru bun. Poti face sport dar sa nu te obosesti prea tare, deoarece se poate declansa o hemoragie. Poti sa-ti pui un tampon pe chilot sau un OB, dar daca esti ink virgina, iti recomand un tampon. Asta trebuie schimbat la max 4-5 ore pentru ca acel sange incepe sa miroase. Asa k nu te speria, pentru ca incepi sa devii femeie si sa te dezvolti... Sper ca te-am ajutat :* FUNDA puppy dog eyes?

0 răspunsuri: