| Wladutz a întrebat:

Imi puteti spune si mie va rog mult, ce sa ii fac la cainele meu, ca vomita ceva galben si imi este frica sa nu moara ca am mai avut unul si o murit tt asa.Va rog mult de tot ajutati-ma daca puteti. dau 100 de fundite.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| alexa23 a răspuns:

Vomitarea poate fi produsa de foarte multe cauze la caine, fiind o specie care vomita destul de des. Astfel, vomitarea poate fi consecinta unei diete alimentare neadecvate, afectiuni ale diferitelor organe interne sau pur si simplu sa apara atunci cand animalul consuma prea repede alimentele. Singura varianta pe care ti-o pot recomnada este sa te duci cu el la veterinar, nu poti spune cuiva ca vomita si acea persoana sa ii puna diagnosticul, trebuie facute si alte investigatii.

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Mergi cu el la medic. Poate sa nu fie nimic grav, dar se poate si sa fi fost otravit.

| EuCaAsaSpunEu a răspuns:

Cainele meu nu se simtea bine si a vomitat si l-am dus la doctor avea hemoragie interna si a murit. nu stiu daca ii mai poti face ceva daca are chestia asta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Schimba`l, ia`ti altu`batting eyelashes

| Wladutz explică:

Cainele acela care mi-a murit a fost otravit

| Duta_Laura_2001 a răspuns:

Si cainele meu mai vomita dar nu are nimic grav adica cand ii dadea tata oase afumate( mereu ma certam cu el) vomita dar nu spun ca nu este ceva grav poti merge cu el la veterinar. happy dupa mine nu e garv. mult succes.