Dr. Streza Bogdan Silviu, medic urolog, sef sectie urologie Spitalul CF 2. Profesionist si doctor de suflet.
Nicolae Calomfirescu de la Uroandromed (pe la Iancului: Sos. Mihai Bravu nr. 134, bl. D21, sc. A, ap. 1, sector 2, Tel/Fax 252. 65. 53)
Eu l-am descoperit recent pe Dr. Radu Constantiniu, de la Centrul Medical Focus. Imi place ca este atent in timpul consultatiei, si tratamentul a dat roade. Este in fiecare luni si joi la cabinet, dar pentru programari poti suna la nr. de tel. 031 711 15 15.
Recomand cu caldura Dr. Bogdan STREZA de la spitalul CFR2 Bucuresti.
este doctor Chirurg urolog, sef sectie Urologie
Intr-adevar, Viorel, pe dl dr Bogdan Streza il putem gasi la Family Clinic acum. Mai nou, din februarie 2013, aceasta clinica este in colaborare cu CASMB-ul. Tot ce trebuie sa facem este sa ne prezentam cu trimitere de la medicul de familie.
Unul dintre cei mai buni medici urologi din tara, care profeseaza in Bucuresti este Bogdan Streza. Din 2013 ofera consultatii si la FamilyClinic din Pipera, vis-a-vis de Jolie Ville mall. O clinica care se ghideaza dupa standarde occidentale. Slava domnului.