Nu poti lua asa ceva fara avizul unui medic. Riscul este prea mare atunci cand este vorba de sanatatea ta.
Nu iti recomand pastile. Am folosit, am slabit brusc iar apoi cand nu am mai luat am pus dublu. M-am trezit si cu vergeturi, celulita si colacei. Cel mai bun e sportul numai ca slabirea nu e chiar asa rapida, dar e eficienta.
Ps Am avut si probleme dupa ce am folosit.
Am o vecina care foloseste pastile de slabit, dar se ingrasa la loc plus are niste vergeturi. C_C
Eu am avut 96 de kg acum am 65, 64 si ca sa slabesc am facut sala si fac in continuare ca sa scap de kg chiar daca merg o data pe saptamana dar da rezultate, daca nu poti merge la sala fa tu acasa o ora pe zi sau 30 de minute dar o ora e mai bine,la mancare te sfatuiesc sa scapi de,paste fainoase,paine doar neagra,carne de porc,dar de pui sau chiar si mai buna de curcan nu te ingrasi de carnea de curcan e foarte buna, pestele la fel de bun, salate seara consuma nu te ingrasi, prima masa e foarte importanta si intre mese consuma fructe, eu asa fac si dau 1 2 kg pe saptamana.
Pastilele pentru slabit au numeroase efecte negative si functioneaza de putine ori pe termen lung. Sa nu mai spun ca pot produce sie fectul advers... Iti recomand o vizita la un nutritionist pentru a avea o scadere in greutate controlata.
Bună!
NU recomand nici un fel de "pastile pentru slabit"!
NU ai precizat ce vârstă/înălţime/greutate ai acum ( respectiv dacă eşti fată sau băiat ), pentru ca să vedem dacă este necesar să slăbeşti.
INDICĂ aceste detalii, apoi mai vedem...
Toate cele bune.
anonim_4396 întreabă: