Kriss; x
Pai incearca sa iei un Algocalin. sau eu de multe ori cand ma simt rau din cauza menstruatiei (cand ma dare burta) iau un Nurofen de durere. te pup
Ketonal, e un antiinflamator si analgezic foarte puternic care merge extrem de bine in dureri menstruale. Dar si o vizita la ginecolog sa afli cauza durerilor. E posibil sa ai o raceala puternica si poate ai nevoie si de antibiotic.Racelile netratate la timp dau probleme mari mai tarziu.Multa sanatate!
Pai este un medicament mic si roz ibalgin, imediat imi trece durerea e foarte bun, si iti recomand sa nu iei numai medicamente mai bine fa multa miscare si incearca sa uiti ca esti la menstruati, distraget-i atentia cu ceva.: sper ca te-am ajutat:*:*: la mine merge mereu
Eu iau ketonal retard(are efect prelungit) cu omez(pansament gastric). Sa nu va aud ca sunt nebuna sua mai stiu eu ce! Medicul a spus ca f bine ce iau! Deci... ciocul mic!
Nurofen forte e foarte bun dar efectul nu tine prea mult, eu mai iau Aulin(am citit pe prospect ca e bun pentru dureri menstruale, eu il foloseam pentru dureri de dinti)!
Iti recomand un nurofen pentru dureri. eu nu am dureri menstruale, dar sora mea are.
Ia Ibuprofen. E foarte bun pentru durerile menstruale. Si eu iau si nu simt nicio durere.
Pa pa!
Algocalmin astea poti lua si 2 pe zi dar, poti lua si ketonal e mai tare dar doar una pe zi, nurofen, etc. pup
Ibalgin, nospa, piafen si pune o sticla calduta cu apa pe burtica, iti calmeaza durerea
Eu iau nurofen forte pentru dureri. Mai este bun si NO-SPA. Cel mai bine e sa te duci la o farmacie.
Mise intimpla si mie dar beau pastile `de citramon p` si peste un timp imi trece.
anonim_4396 întreabă: