| SERIALS a întrebat:

Imi recomandati ceva ca sa-mi revina pofta de mancare? De 2-3 zile nu am pofta, mi-e sila sa mananc, nu vreau nimic, ma gandesc la el, dar el e departe de mine, distanta asta ma distruge pe dinauntru. Sunt trist. Ieri am cumparat un kebab ca mi-o venit pofta, nu vreau nici supa, nici paste, nici cartofi, nimic. Ar trebui sa schimb meniul ca sa-mi revin si sa nu ma mai gandesc la el. Recomandari?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| dbigiu84 a răspuns:

Sunt anumite medicamente ce cresc pofta de mancare.Totusi,nu-ti recomand sa le iei decat daca nu ai pofta de mancare de o saptamana sau mai mult.Aceastea nu sunt naturale.Ca sa nu te mai gandesti la el, iti recomand sa te duci cu prietenii in oras.

| Uvox a răspuns:

Sa înțeleg că ești la începutul unei depresii?
Nu intreb de care el este vorba de esti trist. Nu e treaba mea.
Dar in momentul asta si pe mine ma distruge pierderea cuiva drag.
Recomandarea este sa te hranesti macar atat cat sa nu incepi sa ai si alte probleme. Omega 3, ceai de sunatoare, chiar si niste multivitamine. Fără gluma.
Baftă.

| Adry05 a răspuns:

N-are nimeni ce sa-ti recomande, n-ai pofta de mancare pentru ca suferi. Rezolva-ti problemele si revine si pofta.