anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi rod unghiile de cand sunt mica! nu pot scapa de acest viciu! am 20 ani? nu reusesc sa ma las!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| tyana a răspuns:

Cineva povestea ca avea aceeasi problema ca si a ta.Si la 20 de ani s-a indragostit foarte tare de un baiat care la randul lui i-a raspuns sentimentelor! A invitat-o in oras si in timp ce isi beau sucul el i-a remarcat unghiile si a facut un comentariu de genul"imi plac femeile cu manichiura impecabila". A ramas socata, s-a simtit prost, si-a ascuns mainile sub masa dar cert e ca de atunci nu si-a mai ros unghiile niciodata!laughingRevenind la tine cred ca daca vei acorda mai multa atentie lungimii lor, daca vei merge mai des la manichiurista si te va "dadaci" putin vei scapa de meteahna!happy

soothe
| soothe a răspuns:

Nu ai cum scapa, poate doar reduce timpul cat ti le rozi. Poti inlocui cu altceva. Este atitudinea sugarului de a prinde cu buzele pieptul mamei cand are o stare de disconfort, indiferent din ce motiv.

| Lora_6439 a răspuns:

Pai nu cred ca exista remedii decat sa ti le dai cu boia. Sa iti pui boia sub unghii in fiecare zi pana te dezveti happy

| Farcas a răspuns:

Si eu am aceiasi problema.Vezi ca se gaseste in farmacii lac pe baza de plante care are un gust neplacut, amar. Te dai cu el pe unghii zilnic si nu o sa le mai rozi, pentru ca daca bagi degetele in gura o sa aiba un gust rau.Si eu tot de ala folosesc.

| clo9ryna a răspuns:

Daca ai putinta poti sa te lasi, nu te mai gandi si uita de ele poate merge nu stiu, la tine e cred ca un tic... dar oricum incearca sa uiti ca le ai acolo
succes

| liliana83 a răspuns:

Dac aun copil mic nu se lasa de suptul suzetei, ori o arunci la catel ori pui ceva usturoi etc. in cazul tau as pune ardei iute pe varful degetului sau ceva amar. dar ai grija la ochi.

| nestlebaby a răspuns:

Buna! Si eu am avut aceasta problema cu mult timp in urma, pe vremea cand eram copil, si am incercat sa-mi tai unghiile cat de des posibil si sa le dau cu lac pentru a diminua placerea de a mi le roade.

| dof21 a răspuns:

Buna,
Inveleste unghiile 2-3 saptamani cu plasturi. Suna ciudat stiu dar sa stii ca este buna solutia.