anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi simt gatul uscat. Nu ma doare si nici nu am nimic altceva, doar il simt total anhidru... De ce?
Apropo, beau apa cat trebuie! Si nici nu am cantat in ultima vreme... De la ce sa fie problema? crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Cel mai recomandat ar fi sa te duci la un ORL-ist sa vada ce se intampla cu gatul tau.
Iti e mai greu sa inghini? simti ca te ineci cu mancarea? nasul infundat? esti fumator?

| anonim_4396 explică (pentru gyzzard):

Nuuu. Doar simt gatul uscat atata tot! Am 15 ani, doar nu`s nebun sa fumez happy Si am o voce de inger laughing, ar trebui sa fiu batut in cap rolling on the floor

| gyzzard a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai fi suprins care e varsta medie pentru inceperea acestui viciu :p. Virozele nu dau ca unic simptom gatul uscat. In viroze, senzatia de gat uscat e data de tusea persistenta. de cat timp ai senzatia asta? Daca e mai mult de 6 ore (nu e neobisnuit sa ai senzatia asta pentru 2-3 ore) iti recomand sa iei un antiseptic local: voseptop, eurosept, faringosept, si daca senzatia asta persista, atunci neaparat control la ORL.

Nu mai am nicio problema, am ceaiuri din plante pentru orice aproape, dar nu imi venise in cap sa fac asta laughing Nu stiu de ce, sunt obosit laughing

De fapt ai dreptate, am vazut recent un copil de 8 ani fumand...

| valentingb a răspuns:

In ultima vreme? Deci ai talent? Este vorba de o mica viroza respiratorie, daca nu ai grija se va agrava. Iti recomand un ceai cald cand simti asta iar cand esti la scoala, septogal. Septogal sunt pastile care se sug si creeaza o pelicula pe gat, de care ai nevoie pentru ca acum nu mai produci mucus. Dat ceaiu e cel mai recomandabil.

| anonim_4396 explică (pentru valentingb):

Ok, am sa incerc! Si cam in cat timp trece, in 2 zile are o buna prietena majoratul si le "citez" pe cele de la Celtic Woman, si melodiile sunt grele, si imi trebuie tot gatul happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc de sprijin, dar nu stiu cui sa dau funda, mai multi o merita happy SPiritual... toti aveti una, dar am sa aleg pe cineva aleatoriu big grin

| Mara157 a răspuns:

Ce ma intriga este faptul daca...ai diabet..de obicei asa se manifesta, la unele perosane amortesc membrele si ''gatul uscat''.Ar fi bine totusi sa faci nise analize pentru ca nu e de glumawinking

| anonim_4396 explică (pentru Mara157):

Stau perfect cu sanatatea... e spontan, posibil sa fie o viroza respiratorie cum a spus @valentin...

| anonim_4396 explică (pentru Mara157):

De fapt pe mine ma intriga si mai tare ca tocmai ce mi-atrecut gatul, am baut un ceai (reteta proprie big grin )

| geovisan a răspuns:

Cauzele pot fi multiple, de la umiditatea in camera necorespunzatoare pana la diabet sau alte boli. Eu am des gatul uscat. Dimineata beau multe lichide si iau comrpimatele trachisan. m-a ajutat pana acum, dar si eu daca voi vedea si alte simptome voi merge la medic.