Cel mai recomandat ar fi sa te duci la un ORL-ist sa vada ce se intampla cu gatul tau.
Iti e mai greu sa inghini? simti ca te ineci cu mancarea? nasul infundat? esti fumator?
Nuuu. Doar simt gatul uscat atata tot! Am 15 ani, doar nu`s nebun sa fumez Si am o voce de inger , ar trebui sa fiu batut in cap
Ai fi suprins care e varsta medie pentru inceperea acestui viciu :p. Virozele nu dau ca unic simptom gatul uscat. In viroze, senzatia de gat uscat e data de tusea persistenta. de cat timp ai senzatia asta? Daca e mai mult de 6 ore (nu e neobisnuit sa ai senzatia asta pentru 2-3 ore) iti recomand sa iei un antiseptic local: voseptop, eurosept, faringosept, si daca senzatia asta persista, atunci neaparat control la ORL.
Nu mai am nicio problema, am ceaiuri din plante pentru orice aproape, dar nu imi venise in cap sa fac asta Nu stiu de ce, sunt obosit
De fapt ai dreptate, am vazut recent un copil de 8 ani fumand...
In ultima vreme? Deci ai talent? Este vorba de o mica viroza respiratorie, daca nu ai grija se va agrava. Iti recomand un ceai cald cand simti asta iar cand esti la scoala, septogal. Septogal sunt pastile care se sug si creeaza o pelicula pe gat, de care ai nevoie pentru ca acum nu mai produci mucus. Dat ceaiu e cel mai recomandabil.
Ok, am sa incerc! Si cam in cat timp trece, in 2 zile are o buna prietena majoratul si le "citez" pe cele de la Celtic Woman, si melodiile sunt grele, si imi trebuie tot gatul
Ce ma intriga este faptul daca...ai diabet..de obicei asa se manifesta, la unele perosane amortesc membrele si ''gatul uscat''.Ar fi bine totusi sa faci nise analize pentru ca nu e de gluma
Cauzele pot fi multiple, de la umiditatea in camera necorespunzatoare pana la diabet sau alte boli. Eu am des gatul uscat. Dimineata beau multe lichide si iau comrpimatele trachisan. m-a ajutat pana acum, dar si eu daca voi vedea si alte simptome voi merge la medic.
anonim_4396 întreabă: