| Starlax a întrebat:

Imi spune si mie cineva, care stie sigur de ce tot inghit in sec si, mai important, daca exista vreun tratament, niste pastilute, niste ceva, orice care, sa ma facă, sa numai inghit in sec. Imi cer scuze (der le si multumesc) celor care si-au facut timp sa-mi scrie si sa-mi dea un raspuns, dar eu, vreau sa stiu sigur, daca se poate, sa aflu sau sa imi spună cineva daca/care a mai trecut printr o situație similara! Exista ceva (tratament, pastile, orice) care sa ma facă sa uit de inghititul in sec? Sau sa stopeze, nu stiu, orice! Cu placere va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

De fapt, acest lucru care ti se intampla tie, am vazut-o intamplandu-se nepoatei mele, acum vreo 10 ani si am inteles ca este cauzata de o dificienta de vitamine si minereale in corp, care inblanseaza hormonii.
Te sfatuiesc sa mergi al un endocrinolog si sa-ti faci investigatii hormonale, pentru a primii medicatia necesara. Odata cauza eliminata, stare ta de sanatatea se va imbunatatii.

| Starlax explică (pentru Violleta2022):

Multumesc din suflet!

| Albertogolol a răspuns (pentru Starlax):

Bună ai gasit medicamentul?

| Albertogolol a răspuns (pentru Starlax):

Bună ați găsit medicamentul?

4 răspunsuri:
| xXxRobertXx a răspuns:

Ai rezolvat problema? Am aceeasi problema ca si tinesad