| Eron a întrebat:

Imi spune si mie cineva cateva efecte comune sau caracteristici comune ale drogurilor ilicite.Mersi anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
cami
| cami a răspuns:

Droguri ilicite?! Dar exista oare, droguri legale?!

| Goofy77 a răspuns:

Iti fac creierii praf

| Eron explică:

Cami
Fara suparare, dar cu raspunsul tau mai facut sa-mi pun intrebarea cum ai ajuns expert TPU.
Ilicit inseamna permis de lege si cred ca este permis sa consumi alcool, cafea, tutun, daca nu gresesc. Tu ce spui?

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eron, ia mai consulta dictionarul daca tot te dai cunoscator. Licit inseamna permis de lege, ilicit inseamna tocmai invers.

cami
| cami a răspuns:

Eu spun ca inainte de toate sa te uiti si peste o carte de gramatica.

| Eron explică:

Brigaela
Da, asa este.Aceea a fost o greseala de scriere.Trebuia sa scriu licit. Sper sa ma crezi, pentru ca timp de 4 ani am lectii despre droguri, si credem, mi-au intrat in cap.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Te cred, dar scuze de la Cami ti-ai cerut? Ca te-ai purtat execrabil cu ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi pe www.ana.ro
agentia nationala antidrog.
Droguri licite=alcool, cafea, tutun.

| Eron explică:

Brigaela
Referitor la cami, am fost sincersi chiar nu ma asteptam sa spuna asta un expert. Oricum, nu vreau "conflicte":
-Scuze, Cami!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eron, Cami ti-a corectat greseala (ilicit versus licit) si tu i-ai raspuns arogant, desi era ca ea nu ca tine. Asa ca nu inteleg de ce te miri ca e expert, fiindca nu te-ai uitat tu in dictionar la un cuvant al carui sens nu-l cunosti?

| Eron explică:

Brigaela
Sunt mai greu de cap din fire, asa ca te rog, spune-mi si mie ce am gresit in propozitia urmatoare:
Imi spune si mie cineva cateva efecte comune sau caracteristici comune ale drogurilor ilicite.
Spune-mi ce am scris gresit? Cami a spus:"exista cumva si droguri legale?", raspuns nu tocmai bun, stiind ca drogurile se impart in licite(permise de lege) si ilicite.
O sa imi cer scuze cu placere daca imi spui ce am gresit.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Si tu ai zis: ilicit inseamna permis de lege, desi era gresit si Cami tocmai asta iti atrasese atentia. Iar tutunul, alcoolul nu sunt considerate droguri, in adevaratul sens al cuvantului. Daca nu folosesti termenii cu sensul lor propriu, trebuie sa explici ce vrei sa spui, ca nu-ti ghiceste nimeni gandurile.
La ora actuala, in Romania, toate drogurile sunt ilegale (ilicite). Pana de curand existau niste droguri legale (licite) dar au fost scoase in afara legii.

| Eron explică:

Brigaela
Lucrul acesta l-am spus abia apoi.Atunci m-ai corectat tu, insa la prima ea nu avea ce sa corecteze.
Eu nu am invatat asa la scoala, dar in fine.