| AlExAnDrA_6055 a întrebat:

Imi spune si mie cineva cum sa scap de cosurile de pe fata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Zineryt - este un tratament aproape miraculos. Bafta!winking happy

9 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

@AlExAnDrA, ma bucur, ca ti-am fost de folos. Mersi pentru apreciere!

luciana
| luciana a răspuns:

Masca de argila este sfanta, ai putea incerca fara dubii, se cumpara de la farmacie si se face un amestec dintr-o lingurita cu varf de argila si putina apa, se amesteca pana se formeaza o pasta omogena, apoi se intinde pe fata si se sta relaxata 30 minute, dupa care se spala fata si se tamponeaza usor cu un prosop, dupa care se unge cu o crema Apidermin, ce nu e grasa si e pe baza de laptisor de matca,- produs al stupului atat de natural. Incredere, Reusita si numai Bine, Lucien.

luciana
| luciana a răspuns:

Am uitat sa iti spun ca in cazul in care doresti sa faci masca de argila, sa iei un plic mic de Argila pentru ca exista si la pungi mari de 1 kg. si nu ai nevoie se atata. Lucien.

| iuli a răspuns:

Spala-te in fiecare seara pe fata, dupa care da-te cu Zineryt. Ai grija sa nu-ti intre in ochi, pentru ca te pisca si e nasol. Iti zic din proprie experienta.

| GdX a răspuns:

Cati ani ai fetito? Ai 15? Asa e cand esti mic, asteapta sa treci peste varsta de 17-18 ani ca nu o sa mai aitongue

| Miha a răspuns:

Foloseste o solutie pentru cosuri si pete negrewinking
intreaba la farmacie si farmacistul iti va recomanda ceva pentru tenul tauwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu o crema zinerit

| biancaandreea a răspuns:

Zineryt

Întrebări similare