BROWNIES.
Ingrediente: 6 linguri CACAO, 150 ml ulei, 2 linguri mari de margarina sau unt, astea 3 se amesteca pe foc pana se topesc.
Intr-un alt bol, se pune 460 g zahar, 340g faina, 4 oua, o lingurita de sare si una de praf de copt. Faina, zaharul, ouale, praful de copt si lingurita de zahar se amesteca separat intr-un bol. Dupa ce se topesc cele de pe foc, se adauga peste cele din bol si se amesteca, se unge tava cu unt sau margarina si se pune putina faina pentru ca prajitura sa nu se lipeasca. Se intinde compozitia si se lasa la cuptor macar 30-40 de minute pana e gata. Cuptorul sa fie incalzit cel putin pana la 175 de grade.
POFTA BUNA!
Ingrediente
250ml lapte, 4 linguri zahar, 6 linguri caco, 250g unt/margarina, 600g biscuiti, rahat (facultativ: visine, ciocolata)
Mod de preparare
Se face un sirop din 250 ml lapte, 4 ling zahar si 6 ling cacao. Se tine pe foc doar cat sa se dizolve zaharul. Se trage deoparte si se adauga 250 g unt sau margarina. Se amesteca pana se topeste si se omogenizeaza. Se adauga 600 g biscuiti zdrobiti, rahat (100-150g), visine, bucatele de ciocolata etc. Se ruleaza in folie, se presara cu nuca de cocos (facultativ) si se da la rece. Cantitatea este pentru 3 salamuri mai mici sau unul urias. Dupa cateva ore se taie felii si se serveste.
anonim_4396 întreabă:
ღAnaSawakoღ întreabă: