| andreea_9905 a întrebat:

Imi spune-ti va rog si mie are ceva daca dupa o saptamana de la cauterizare (rana pe col) am inceput sa fac efort cam mare m-am angajat si la lucru ridic cutii cam de 10 15 20 kg sad am inceput sa simt dureri de burta dupa 1 luna de zile sad, eu am fost si operata de hernie in ambele parti la varsta de 10 ani.Simt niste crampe la burta si niste mici intepaturi. Cine stie sa-mi spuna? Multumesc frumoskiss

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| machupicchu a răspuns:

Durerile aparute sunt un semnal de alarma ce faci bine ca il asculti... problema nu cred ca este de la cauterizare, ci mai degraba de la hernie ...sau alte cauze, avand in vedere ca ridici greutati fapt ce este contraindicat in cazul tau... sanatate mai presus de toate... Dar mergi la medic si clarifica situatia privind cauza sau cauzele ce au generat durerile acuzate si... nu strica nici un nou control ginecologic...sanatate...

1 răspuns:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Medicul ginecolog care ti-a facut cauterizarea stie sa-ti spuna dupa ce te consulta.