| Sociopatul a întrebat:

Imi tot cade parul de la varsta de 16 ani, ce mama dracului se intampla? nimic nu mai e normal

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Raspunsul este in mana ta: datorita folosirii indelungate a produselor chimice pentru par, care au efecte secundare majore.
banuiesc ca nu ai citit despre efectele lor secundare la momentul ala si nici nu ti-a pasat, dara cum, este timpul sa platesti pentru nepasarea cu care le-ai folosit.
Imi pare sincer rau pentru tine, dar nimeni nu scapa de efectele negative ale produselor chimice!

| Sociopatul explică (pentru Violleta2022):

In viata mea nu mi-am pus in cap produsele cosmetice despre care vorbesti big grin

| Violleta2022 a răspuns (pentru Sociopatul):

In cazul asta, problema ta pare a fii una mai dura si te sfatuiesc sa vezi de urgenta un endocrinolog, pentru ca, esti mult prea tanar pentru alopecie.
Dupa niste analize medicale specifice, unde ti se vor face niste masuratori hormonale, ti se poate prescrie un tratament care sa-ti balaseze hormonii si sa opreasca caderea parului.
Atentie la hrana, pentru ca ceea ce mananci si bei, influenteaza direct sanatatea noastra, putand duce la dereglari hormonale masive.

Pai si tu ce crezi ca ar putea fi?

Evident, poate fii o dereglare hormonala majora!
Trebuie mers la medic la consult si efectuat niste analize de sange specifice numararii hormonilor, care vor arata clar, unde este problema.

Si daca am o dereglare hormonala si voi lua tratamen o sa-mi creasca parul la loc?

Daca iei tratament hormonal, da, tot corpul se poate ajusta si parul isi poate creste.
Problema este ca, va trebuii sa cauti cauza care a condus la aceasta dereglare si sa o inlaturi pentru totdeauna.
Probabil ca ceva din alimentatia ta lipseste sau nu este corecta, pentru ca, caderi masive de par si dereglari masive hormonale, apar dupa foarte multi ani de mancat nesanatos, sau consumul dominant unui produs care te-ar fi putut afecta foarte mult (coca cola, pepsi, sucuri energizante).

Am baut o perioada destul de lunga pepsi... sper sa ai dreptate, pana acum totul pare logic, criza adrogenica de la 16 ani mai rar auzi

| Daragangabriel10 a răspuns:

Nu stiu sigur, dar poate sa fie problema genetica, adica ca si tatal tau, bunicul sa fie cheli (problema asta o sa o am si eu ) sau de la stres, oboseala si nopti nedormite

| Sociopatul explică (pentru Daragangabriel10):

Tatal meu are 50 de ani si inca are par in cap