| Durasex a întrebat:

Imi tot iese herpes la gura si imi trece GREU nu stiu ce sa ma fac sa scap de el si sa nu imi mai apara am niste creme Aciclovir si ma dau dar imi trece greu as dori sa aflu cum sa fac sa nu imi mai apara aceasta chestie pe gura se vede foarte urat si cateodata e si dureroscrying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| doctoressa a răspuns:

Din pacate nu poti face nimic pentru a scapa de virus definitiv. Virusul herpetic, odata ajuns in organism aici ramane si se activeaza din cand in cand, in anumite conditii, dand leziunile tipice. http://www.i-medic.ro/blog/despre-boli-herpesul

1 răspuns:
| krmen a răspuns:

Cand iti apare ia si tablete de aciclovir nu folosi doar crema. Poti sa-ti mai pui plasturi Compeed (dar fara a da cu crema inainte) sunt transparenti si eficienti; aplici unul seara si pana dimineata vei observa o diferenta, poti sa-i aplici si in timpul zilei.