| Cristina_3321 a întrebat:

Imi transpira mainile foarte des...si nu stiu ce sa fac? Ce-mi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
doiny
| doiny a răspuns:

Acest lucru se poate datora dezechilibrului neuro-vegetativ, agravat de emotii, sau unor boli profesionale (chimisti, coafeze etc). Transpiratia mainilor poate avea loc si in urma unei incalziri excesive in timpul executarii anumitor munci sau a unei aerisiri insuficiente.
Medicul va stabili diagnosticul si tratamentul. Local, se recomanda frictiuni cu alcool camforat sau un sapun medicinal cu tanin, masaje usoare cu produse antisudoripare, pudraje dese.

6 răspunsuri:
| petru a răspuns:

Cert, trebuie sa consultati un medic de specialitate, Endoclinolog. Domnia sa va va prescrie tratamentul cel mai adecvat, in cazul dumneavoastra! Personal sunt impotriva oricarei proceduri!

| danutzyscorpyon a răspuns:

Nu mai trebuie sa mananci sarat
danutzy_scorpyon
vb p mess

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi se intampla la fel
inainte imi frecam nopatea mainile q lamaie

| slayer09 a răspuns:

Transpiratia excesiva poate sa fie si din cauza unor boli cum ar fi hipertiroidismul sau boala Basedown Graves: http://www.sfatulmedicului.ro/Afectiunile-tiroidei/hipertiroidismul_866

| NebunaTha a răspuns:

Da si eu am aceeasi problema dar citeste aici :Transpiratia abundenta a palmelor este un efect secundar al lipsei de calciu si fier. Este un semn al stresului si anxietatii si, daca vrei sa scapi de neplaceri, nu trebuie decat sa incerci sa te relaxezi putin.

Pentru ca nu exista un tratament medicamentos care sa reduca transpiratia abundenta a palmelor, poti opta pentru cateva metode simple si la-ndemana, cu efect imediat, informeaza goherbalremedies.com.

Servetelele umede nu vor lipsi din geanta ta. Stimuleaza circulatia periferica si sunt perfecte pentru indepartarea bacteriilor si a transpiratiei in exces de la nivelul palmelor. Vei evita astfel momentele jenante si vei putea strange cu fermitate mana oricui.
Sperc ca te-am ajutat.
Succes in continuare!

| radumihalache a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema, insa s-a rezolvat in totalitate cu Odaban Lotiune Pentru Maini. Este extrem de eficienta, pur si simplu, dupa ce te dai cu ea, palmele raman perfect uscate si catifelate. Stiu exact cat de jenant este sa ai mainile mereu umede. Problema mea era ca lucram mereu cu hartii (contracte) care trebuiau manipulate in prezenta clientilor, si era extrem de jenant.
Vezi ca nu o gasesti peste tot, eu am cautat-o in farmacii fara rezultat, insa am gasit-o pana la urma pe un site www.antitranspiratie.ro. Merita sa o incerci, crede-ma. Succes si...uscare usoarsa:)