| sweetgirl_3609 a întrebat:

Imi transpira picioarele foarte tare! Chiar daca stau in casa, sunt permanent ude.Le sterg cu un prosop, dar ajuta doar pe citeva minute. Ajutor!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Problema asta o mai am si eu mai ales pe timp de vara, mie si palmele imi transpira, am inteles ca ar exista ceva praf pentru asa ceva[gen cum folosesc gimnastii]dar sincer nu stiu daca exista cu adevarat vreun remediu, cineva mi-a zis ca e pe baza nervoasa transpiratia asta

| mona a răspuns (pentru mona):

am uitat sa sfecific ca cexista si ceva spray, l am folosit dar nu a dat prea multe rezultate, numai atat cat l am folosit

6 răspunsuri:
| Crucified a răspuns:

Asa-i vara frate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Deodorantul solid de sub brat are acelasi efect pe toata pielea. Daca stii sunt acelea gen rexona, lady speed stick cu care te dai si mentine sub bratul uscat. Eu le folosesc pe timp de vara cand piciorul este gol in incaltaminte si transpira si e de mare efect. Incearca si tu!

| YONTU a răspuns:

Eu am hiperhidroza (transpiratie excesiva) si cred ca ai si tu asa ceva. Eu cand am ciorapi in picioare transpir si automat imi transpira mainile si cand nu am nu transpir de loc. Incearca asta:
1.Intr-un vas cu apa (maxim patru cani) amestecati 100 de grame de frunze de salvie, 20 grame de coada calului si 20 grame de radacini de valeriana si fierbeti-le timp de 10 minute. Consuma acest ceai cald, de trei ori pe zi.
sau daca nu merge:
2. Pune 2 litri apa si 2 pumni de var. Dizolva varul in apa si tine picioarele 10 min in amestec.
Scoate picioarele din apa, nu te clati, trage niste sosete uscate, repeta a doua zi procedura si o bucata de vreme nu vei mai transpiar atat.
Asta mi-au recomandat si mie unele persoanewinking
Sper ca te-am ajutat! Funda :->

| FoReVeRyOuNgBiTcH a răspuns:

Du-te la doctor. Dar pana ajungi la doctor, baga-ti picioarele in apa cu bicarbonat de sodiu- se gaseste la magazin- (daca e vorba de labele picioarelor), dar daca e vorba de tot piciorul, pune bicarbonat de sodiu intr-un lighean cu apa si dati pe picioare. Baftakiss

Fundita? puppy dog eyes

| Pozitivca a răspuns:

Sunt speciale solutii pentru a nu transpira la piciore, intereseaza-te la farmacie, sau la Avon.