| M9 a întrebat:

îmi vine să leșin.Am băut o cafea de dimineață și am luat un nurofen, nemâncată, am mâncat doar câțiva pufuleți.Ce ar trebui să fac să îmi treacă și să nu leșin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
18 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Maninca bine si consistent. Nici o masina nu merge fara benzina, nici un om prea mult fara mincare.

| GabiDumitrescu a răspuns:

SA MANINCI, in biserica ma-tii, SA MANINCI! Ce draq ai vrea sa faci, flotari? Ti-ai dat si singura raspunsul.

| AnastasiaK a răspuns:

Daca ai avut timp sa scrii intrebari pe TPU, eu zic ca esti in sigurantawinking

| cezar003 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Tu crezi ca femeia este glumeata?

| cezar003 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Mai ai ceva de spus in aceasta situatie?

| cezar003 a răspuns:

Aseaza-te in pat iar cand te trezesti, te duci direct la frigider si bagi in tine tot ce tine de lactate Lapte, branza smantana ai cadere de calciu

| cezar003 a răspuns (pentru cezar003):

Eu mai beam si cate 3 oua crude, este din reteta medicului Hyperion
Sanatate curata si plin de proteine si calciu

| cezar003 a răspuns:

Cafea nu se bea pe stomacul gol, sa-ti intr bine in cap Ai nevoie de multa mancare sanatoasa (dimineata cereale cu lapte) la pranz orice mancare la greu supe si ciorbe fara mila seara o cana de lapte si multe branzeturi
morning again and again 10 zile si nu cafea comprendes?

| cezar003 a răspuns:

Cafeaua scade aportul de calciu din organism, cafeaua este buna si chiar indicata dar trebuie alimentatie corespunzatoare

| cezar003 a răspuns:

Cand i-ti revii multumeste-i la dumnezeu si bei suc de mere in loc de cafea iar seara un suc de morcovi sau eventual in loc de pufuleti cand te uiti la film rozi morcovi ca iepurasul

| cezar003 a răspuns (pentru cezar003):

Daca tu nu ti la sanatatea ta, nimeni nu te poate ajuta

| Annnnnie a răspuns:

Dacă ai băut cafea pe stomacul gol, sigur ți-ai deranjat sistemul digestiv. Încearcă să ai un mic dejun echilibrat, nu neapărat copios, dacă nu poți. Măcar un sandviș, un corn, cereale etc., apoi cafea.
Cafeaua pe stomacul gol stimulează secreţia acidului clorhidric al sistemului digestiv și de aici dureri abdominale, stări de rău.
Am avut obiceiul acesta și la fel, aveam o stare de leșin. De asemenea, să nu mai bei cafeaua repede, dacă așa faci de obicei. Stai liniștită, nu te panica, o să treacă starea de leșin. Dacă nu, apelează la ajutor medical.
Multă sănătate!

| Butin a răspuns:

Mananca repede 2, 3 ochiuri sau o banana daca ai la indemana. Si bea apa

| KarinaLee6 a răspuns:

Încearcă să mănânci ceva (nu dulciuri sau alte prostii) și\sau să te întinzi în pat.

| Cata1987 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa mananci.
masa de dimineata e cea mai importanta.
si nurofenul se ia doar in cazul in care sunt dureri locale sau inflamatii.
pofta buna happy

| JesseL a răspuns:

Mai mananca 3 sau maxim 4 pufuleti si o sa iti treaca. Am patit si eu o data la fel ca tine si dupa 3 pufuleti mi-a trecut.

| cezar003 a răspuns (pentru JesseL):

Cu 3-4 pufuleti si o cafea/zi, pici din picioare in maxim 3 zile

| cristi202 a răspuns (pentru JesseL):

Daca nu maninci toata ziua, faci hipoglicemie, iti scade nivelul zaharului in sange, care poate fi tratata cu "3, maxim 4 pufuleti". Pe moment. Problema insa nu e nici pe departe rezolvata, organismul raminind subnutrit. Doar o masa copioasa rezolva problema cu adevarat