| dark1angel a întrebat:

Imi vine sa tusesc si parca ma gadila in gat.ce sa iau? un tratament naturist

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| catablondu a răspuns:

Buna, incearca prima data sa bei ceaiuri calde. Cat le suporti. Poate scapi fara tratamente.

| DjShizZelLE a răspuns:

Prietene du-te la medicul de familie el stie cel mai bine poate ai doar rosu in gat da dc sa risti mai bine decat sa ceri sfatul unor necunoscuti care nu au nici o calificare in medicina big grin du-te la medic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrei tratament naturist? Eu am scapat din prima de gatul gadilicios. Propolis. Nu tinctura, iti dai seama, propolis natural, solid

| Mishelle97 a răspuns:

Ia un septolete sau stiu ca ti se pare gretos dar clateste gitul cu otet de mere, chiar ajuta, asta daca vrei sa te tratezi repede dar daca nu vrei repede te duci la un doctor sati toarne o solutie in git, cei drept e ca este scump.Bafta! Funda!

| AlexutuDeiu a răspuns:

Incearca sa bei ceai. Dupa 1 sau 2 zile daca simti ca nu functioneaza incearca Strepsils cu lamaie.

| danielaxyz a răspuns:

Tinctura de propolis, cel mai natural antibiotic