| thesunisup a întrebat:

Imi voi face in curand operatie pentru deviatie de sept, doctorul mi-a spus ca imi va face anestezie generala(adica ma va adormi).
Vreau sa stiu daca aceea stare de "coma" in care o sa fiu poate reprezenta un pericol pentru sanatatea mea, din cate am inteles, nu se stie exact cum functioneaza acea substanta, se cunosc doar niste teorii dar nimic dovedit!
Imi aduc aminte ca pentru operatia de apendicita mi-au facut o injectie in spate si am fost amortit de la stomac in jos.
De ce pentru operatia de apendicita au ales genul asta de anestezie, pentru ca e mai eftina sau mai sigura din punct de vedere al sanatatii?!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Cred că medicul tău îți poate da răspunsul cert. De asemenea anestezistu aplică de la individ la individ o anumită procedură. Mergi pe mâna lor!

| MihaiNicu23 a răspuns:

Poate a fost doar alegerea medicului, la cea de deviatie de sept nu trebuie sa te misti deloc pentru ca nu va iesi atat de bine operatie ca putea sa iti faca local dar nu e tot una ca apendicita.

Întrebări similare