| dinamo a întrebat:

Imi ziceti plz o reteta de slabit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| sorin a răspuns:

Cat mai mult sport in sepcial alergat mult si ai sa vezi ce repede slabesti si ce bine o sa te simtihappy

7 răspunsuri:
| www a răspuns:

Fa sport, ai grija ce mananci. Fara dulciuri...etc etc. Dar cel mai important fa sport. Mergi pe jos, alearga, du-te la sala...

| Chuck a răspuns:

Sunt "ateu" cand vine vorba de retete de slabit. Mananca sanatos, ponderat, fa sport (preferabil anaerob, o data la doua zile) si rezultatele o sa apara.

| sym0nyck a răspuns:

CURA CU PEPENE ROSU:

Cura cu pepene rosu consta in consumul zilnic de pepene, insa in anumite conditii. Cura dureaza doua saptamani, se recomanda o pauza de alte doua saptamani si cura se poate reincepe.

In fiecare zi, la fiecare masa se recomanda consumul a doua felii de pepene astfel: dimineata doar pepene, la pranz, peste o masa proteica si vitaminizanta (carne de pui sau peste cu garnitura de legume fierte sau la cuptor, dar fara orez sau cartofi), la masa de dupa-amiaza doar pepene, iar la masa de seara se mananca ce doriti, insa foarte putin, nu mai mult decat volumul pumnului vostru (chiar si o prajitura, o bucata de carne, doua felii de paine cu branza sau miere, un iaurt – atentie pentru cei sensibili digestiv – etc). In functie de ce contine masa de seara puteti manca pepenele imediat dupa masa sau la un interval de jumatate de ora.

Se recomanda o zi pe saptamana sa consumati numai pepene, ceea ce inseamna ca doua zile din durata totala a curei se va consuma numai pepene rosu. Este indicat sa evitati sa-l consumati cu tot cu seminte. Nu recomandam inlocuirea feliilor de pepene cu sucul de pepene, pentru ca acesta oxideaza foarte usor si isi pierde proprietatile nutritive.

la mine una a functionat am reusit sa slabesc cam 4 kg in 2 saptamana!winking
spor la treababatting eyelashes

| PauLa.M a răspuns:

@Taly: eu nu am mancat o saptamana decat cate un kiwi pe zi si cate 1 pachet de tigari si abia am slabit 2 kg laughing
precizez ca m a mai gasit si prietenul meu lesinata in baie laughing

| just4fun_8801 a răspuns:

Bine acum depinde... poti manca pe saturate daca stii ce sa mananci si cum sa mananci.sunt diete cu cate 5-6 mese pe zi si nu cred ca in acest caz mai putem vorbi de foame...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi la nutritzionist
xoxo
by zui

gyzzard
| gyzzard a răspuns:

Incearca metoda Montignac. E o carte care propune o metoda de a manca, care te ajuta sa slabesti, fara sa te infometeze sau sa iti distruga organismul (se bazeaza pur pe ce trebuie sa mananci, retete mancare fara multe grasimi, etc)

Întrebări similare