Cat mai mult sport in sepcial alergat mult si ai sa vezi ce repede slabesti si ce bine o sa te simti
Fa sport, ai grija ce mananci. Fara dulciuri...etc etc. Dar cel mai important fa sport. Mergi pe jos, alearga, du-te la sala...
Sunt "ateu" cand vine vorba de retete de slabit. Mananca sanatos, ponderat, fa sport (preferabil anaerob, o data la doua zile) si rezultatele o sa apara.
CURA CU PEPENE ROSU:
Cura cu pepene rosu consta in consumul zilnic de pepene, insa in anumite conditii. Cura dureaza doua saptamani, se recomanda o pauza de alte doua saptamani si cura se poate reincepe.
In fiecare zi, la fiecare masa se recomanda consumul a doua felii de pepene astfel: dimineata doar pepene, la pranz, peste o masa proteica si vitaminizanta (carne de pui sau peste cu garnitura de legume fierte sau la cuptor, dar fara orez sau cartofi), la masa de dupa-amiaza doar pepene, iar la masa de seara se mananca ce doriti, insa foarte putin, nu mai mult decat volumul pumnului vostru (chiar si o prajitura, o bucata de carne, doua felii de paine cu branza sau miere, un iaurt – atentie pentru cei sensibili digestiv – etc). In functie de ce contine masa de seara puteti manca pepenele imediat dupa masa sau la un interval de jumatate de ora.
Se recomanda o zi pe saptamana sa consumati numai pepene, ceea ce inseamna ca doua zile din durata totala a curei se va consuma numai pepene rosu. Este indicat sa evitati sa-l consumati cu tot cu seminte. Nu recomandam inlocuirea feliilor de pepene cu sucul de pepene, pentru ca acesta oxideaza foarte usor si isi pierde proprietatile nutritive.
la mine una a functionat am reusit sa slabesc cam 4 kg in 2 saptamana!
spor la treaba
@Taly: eu nu am mancat o saptamana decat cate un kiwi pe zi si cate 1 pachet de tigari si abia am slabit 2 kg
precizez ca m a mai gasit si prietenul meu lesinata in baie
Bine acum depinde... poti manca pe saturate daca stii ce sa mananci si cum sa mananci.sunt diete cu cate 5-6 mese pe zi si nu cred ca in acest caz mai putem vorbi de foame...
Incearca metoda Montignac. E o carte care propune o metoda de a manca, care te ajuta sa slabesti, fara sa te infometeze sau sa iti distruga organismul (se bazeaza pur pe ce trebuie sa mananci, retete mancare fara multe grasimi, etc)