| alexandrudominique a întrebat:

Imi ziceți si mie o dieta prin care poti slabi garantat 10 kg in 2 săptămâni?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai vrut sa zici 4 luni in loc de 2 saptamani nu? Nu de alta, da nu exista ce vrei tu

| Sn4k3 a răspuns:

Deficit caloric se numeste dieta, cu cat e mai mare, cu atat slabesti mai repede. Evita carbohidratii simpli, grasimile nesanatoase, fa sport, bea multa apa si fa-ti o dieta echilibrata cu proteine, carbohidrati complecsi, grasimi sanatoase (cauta pe net alimente) pentru ca ai nevoie de toate daca vrei sa slabesti sanatos - 1kg pe saptamana ar fi normal, dar poti si mai mult la inceput. Daca vrei 10kg in 2 saptamani trebuie sa fii in deficit caloric foarte mare (faci foamea) si chiar si asa nu o sa slabesti atat si nici nu o sa arati mai bine.

Răspuns utilizator avertizat
| Ellenaella95 a răspuns:

As vrea sa aflu si eu asta, insa am inteles ca dupa aceste diete rapide in care nu mananci chiar mai nimic(deci se poate slabi si 10 kg in 2 sapt, dar numai daca faci foamea), te vei ingrasa la loc imediat sau poate chiar mai mult decat inainge, insa si eu as avea nevoie de asa ceva?

| alexandrudominique explică (pentru Ellenaella95):

Nu e adevărat, eu am mai facut asta, intr-o luna am slăbit 16 kg cu o dieta si nu le am pus la loc si am avut zile in care am mancat si 5 000 de calorii

| Martina1222 a răspuns:

Mananca toata ziua fructe cu exceptia unei mese in (pranz) cand mananci mancare, dar nu multa.In rest baga fructe si legume toata ziua, oricat de multe

| Martina1222 a răspuns:

Mananca toata ziua fructe in afara de o singura masa (pranz) in care mananci mancare obisnuita, dar nu multa. Te poti indopa cu fructe si legume toata ziua. Daca nu faci sport, slabeste cu pe saptamana 2, 5 kg, dar daca ai activitate poti sa ajungi si la 5 kg. Asta e cea mai sanatoasa dieta si da roade. Adica daca vei slabi brusc, o sa te ingrasi brusc. Adica dietele alea cu 'slabesti 10 kg intr-o saptamana' sunt o prostie?

| NIlieFlavius20 a răspuns:

Salut. Te pot ajuta cu plăcere la problema ta.
Prin pierderea în greutate nu este neapărat nevoie doar de o dietă. Implică mulți alți factori. Te rog contactează-mă pe Instagram la @NIlieFlavius, și te voi ajuta cu mare drag.