Ai vrut sa zici 4 luni in loc de 2 saptamani nu? Nu de alta, da nu exista ce vrei tu
Deficit caloric se numeste dieta, cu cat e mai mare, cu atat slabesti mai repede. Evita carbohidratii simpli, grasimile nesanatoase, fa sport, bea multa apa si fa-ti o dieta echilibrata cu proteine, carbohidrati complecsi, grasimi sanatoase (cauta pe net alimente) pentru ca ai nevoie de toate daca vrei sa slabesti sanatos - 1kg pe saptamana ar fi normal, dar poti si mai mult la inceput. Daca vrei 10kg in 2 saptamani trebuie sa fii in deficit caloric foarte mare (faci foamea) si chiar si asa nu o sa slabesti atat si nici nu o sa arati mai bine.
As vrea sa aflu si eu asta, insa am inteles ca dupa aceste diete rapide in care nu mananci chiar mai nimic(deci se poate slabi si 10 kg in 2 sapt, dar numai daca faci foamea), te vei ingrasa la loc imediat sau poate chiar mai mult decat inainge, insa si eu as avea nevoie de asa ceva?
Nu e adevărat, eu am mai facut asta, intr-o luna am slăbit 16 kg cu o dieta si nu le am pus la loc si am avut zile in care am mancat si 5 000 de calorii
Mananca toata ziua fructe cu exceptia unei mese in (pranz) cand mananci mancare, dar nu multa.In rest baga fructe si legume toata ziua, oricat de multe
Mananca toata ziua fructe in afara de o singura masa (pranz) in care mananci mancare obisnuita, dar nu multa. Te poti indopa cu fructe si legume toata ziua. Daca nu faci sport, slabeste cu pe saptamana 2, 5 kg, dar daca ai activitate poti sa ajungi si la 5 kg. Asta e cea mai sanatoasa dieta si da roade. Adica daca vei slabi brusc, o sa te ingrasi brusc. Adica dietele alea cu 'slabesti 10 kg intr-o saptamana' sunt o prostie?
Salut. Te pot ajuta cu plăcere la problema ta.
Prin pierderea în greutate nu este neapărat nevoie doar de o dietă. Implică mulți alți factori. Te rog contactează-mă pe Instagram la @NIlieFlavius, și te voi ajuta cu mare drag.