| IntroducNume123 a întrebat:

Imovane poti lua 7, 5 mg de la prima utilizare? A luat cineva? Si 2 de la anxiar sau xanax dormiti bine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Il iei cum ti s-a prescris de catre medic.

| Simpatic a răspuns:

7,5 mg este 1 pastiluta, sigur ca poti lua 1 in prima zi, si in a 2-a tot 1 vei lua si in a 30-a la fel, nici nu stiu daca ajungi sa iei 2, odata ce acestea se iau seara inainte de culcare, 2 este prea mult oricum.

Pentru celelalte nu ma pronunt, daca ai intrat in posesia medicamentelor anti-depresive/ anti-anxietate inseamna ca au fost recomandate de un medic de specialitate si le-ai luat cu prescriptie speciala, acesta iti da si schema de tratament, deci cum sa iei medicamentele respective.

| IntroducNume123 explică (pentru Simpatic):

Vreau sa zic se da la inceput de 3 si ceva sau direct de 7, 5?

| Simpatic a răspuns (pentru IntroducNume123):

Pentru o persoana adulta cred ca se poate direct 7, 5 mg, adica un comprimat /zi

Tu sigur ai intrat in posesia acestor medicamente legal?
Pentru ca trebuia sa ai o schema data de medicul de specialitate...cum se iau antidepresivele, respectiv cum se ia acest sedativ.
Nu te trata dupa ureche cu astfel de medicamente!

| RoCkKiD a răspuns:

Cand ti-a fost prescris ti s-a zis si dozajul, urmeaza sfaturile medicului si o sa fii ok.

| danimarinescu a răspuns:

Am luat Sildenafil și nu-mi mai doarme deloc