| Ioana_9117 a întrebat:

Impachetarea in folie de plastic pentru a slabi duce la boli ale ovarelor/rinichilor?(chiar daca este folosita numai in timpul exercitiilor)Daca nu, in cat timp se poate slabi folosind aceasta folie?(desigur, alaturi de sport si o dieta echilibrata). Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Eduard a răspuns:

Buna!

Da-mi voie sa rad de tine... Deci in primul rand, nu vei slabi. Chiar asa. Fenomenul care e asociat acestui obicei este transpiratia. Transpiratia nu egal slabire. Nu arzi testul adipos ci doar elimini apa din corp (tine cont muschiul e 72% apa deci ai de unde sa 'slabesti'). Acest obicei prost duce la dezhidratare, pierderea mineralelor din corp, chiar si la probleme cu rinichii, care sunt fortati sa lucreze mult ca sa inlocuiasca surplusul de lichid eliminat din corp. Deci ce arzi defapat? Apa? Arderea se produce in momentul in care celule incep sa lucreze. In aceasta situatie ele nu lucreaza deloc, ci corpul in mod instinctual transpira, ca sa se protejeze de caldura.

Chestia cu foliile de plastic e unul din cele mai mari, mituri si de-altfel idiot inventate de asa zisi oameni de stiinta ('inocenti', dar idioti). Alte astfel de mituri urbane, sunt consumul de vitamine dauneaza (pentru ca creaza cica pofta de mancare), dietele cu cat mai putine calorii slabesc (infometarea...), abdomenele slabesc (nu, ele fortifica muschii abdominali). In fine, vrei sa ma crezi bine, daca nu insista cu ceea ce vrei sa faci :p.
Daca vrei sfaturi adevarat pentru slabi lasa-mi un mesaj.

Multa bafta!

| Cris06 a răspuns (pentru Eduard):

Buna! Eu as vrea ceva sfaturi, pe mine ma poti ajuta? Iti las id-ul meu daca imi spui da... as fi recunoscatoare eu chiar ma straduiesc!

| express11 a răspuns:

Alearga cu ea mai! daca stai degeaba cu ea pe tine nu faci nimic!

| GM142 a răspuns:

Buna,inpachetarea in foli de plastic nu dduce la nici o boala si eu folosesc recomandarea doctorului iar de stlabit depide cat o porti ce faci cand o porti etc