Cumpara din plafar crema de galbenele ( de calendule ) si crema de aloe vera. Amesteca cele doua creme si aplica-le pe pielea arsa. Apoi sa nu atinga arsura. Cremele sa le aplice din 2 in 2 ore si astfel se va vindeca in 4 zile.
O solutie de jumate apa, jumate spirt. Asta e reteta ce a primit-o mama mea de la un medic dupa ce s-a oparit la fata cu apa fiarta atunci cind am dus-o la urgente. Si e valabil pentru orice fel de arsura. sa se dea de 4-5 ori pe zi cu ea pe arsura, si sigur ii va trece.
Sparge un ou si ia-i albusul si unge-i mana, sau foloseste Bioxiteracon, spray special. Pune-i comprese reci.
Cea mai usoara solitie este sa aplici miere pe zona arsa.Calmeaza si vindeca extrem de repede
Poti incerca sa te tratezi cu Aloe! Planta are proprietati antiinflamatorii si indeparteaza durerile. Mai mult, elimina celulele moarte de la nivelul epidermei si stimuleaza cresterea de noi celule sanatoase. Se aplica gelul cu aloe direct pe zona afectata. Asteapta sa se absoarba in piele si vei vedea ca odata cu acest lucru si durerile vor disparea. Poti prepara gelul acasa, dintr-o frunza de aloe pasata, sau il poti achizitiona de la magazinele de profil. Sper ca ti-am putut fi de ajutor!
O idee ar fi sa aplici niste miere de albine daca ai, stiu ca la mine a mers, daca e mai grav mai bine te duci la doctor.