E o mica fisura anala. Foloseste local unguent cu Proctoglyvenol, pana la vindecarea ei. Daca sangerarea nu dispare pana pe 3 ianuarie sau daca devine abundenta oricand intre timp, mergi la un consult chirurgical. Camerele de garda ale spitalelor de urgenta functioneaza non-stop si in perioada sarbatorilor de iarna.
Am fost la farmacie si mi-a dat supozitoare cu hemorzon sa le iau, din cate stiu chiar daca nu sunt hemoroizi nu fac rau.E aceeasi compozitie ca Proctoglyvenol?
Nu, sunt substante diferite, dar efectul terapeutic e similar. Necazul e ca hemorzonul contine cortizon, si e necesar sa mananci fara sare pe perioada cat folosesti supozitoarele. Crezi ca poti manca complet fara sare de sarbatori? Mergi si ia-ti Proctoglyvenol, sa poti manca si tu ca omul de Craciun.
Bună.
Posibil să ai sindromul colonului iritabil. Vorbește cu medicul de familie pentru investigații pentru un diagnostic diferențial și instituirea unui tratament medicamentos, dacă se impune.
Ai grijă de tine.
Pa, pa.
Nu e nimic neobisnuit, dar daca vor aparea durerea la colon sau usturimea in zona anusului va trebui neaparat sa faci o vizita pana la doctor, dar nici in cazul de fata nu ar strica un control.
Vlalslsl întreabă: