| Username61 a întrebat:

In apendicită durerea trebuie sa crească în intensitate,nu sa rămână la fel ca la debut,nu? si tot apendicita trebuie să aibă o durere constanta,adică să nu te lase deloc, să simți tot timpul disconfort in zona abdominala, nu? diseară fac cam 48 de ore,dar nu simt că ar fi crescut ceva în intensitate,simt același disconfort,dar nu îl pot localiza exact,când e mai sus,când mai jos...dar un disconfort undeva spre mediu, nu neapărat foarte deranjat, mai mult gândul să nu fie apendicita. Voi care ați avut cum s-a manifestat exact ca intensitate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| adryang78 a răspuns:

Dacă suspectezi că ai apendicită, nu neglija, mergi la medicul de familie sau la urgențe. Nu e de joacă, poți face peritonită dacă nu iei măsuri, și e mai grav.

| Robert2526 a răspuns:

Depinde de la un om la altul, eu am simtit doar disconfort, era ceva ce puteam ignora si dupa o saptamana abia m-am operat. Mergi la medic daca suspectezi ca ai avea apendicita. Operatia e simpla, esti tot timpul constient, dureaza putin si te refaci foarte rapid, dupa o zi esti acasa si dupa o saptamana esti ca nou

| Username61 explică (pentru Robert2526):

Și cum nu ți s-a perforat nimic Intr o săptămână de stat acasă? că după 48 de ore sunt șanse mari să dai in peritonita

| Robert2526 a răspuns (pentru Username61):

Depinde de tipul de apendicita, sunt si astea diferite?