anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In Braila se poate face analiza pentru mana?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlexandruMurzin a răspuns:

Adica? Te referi la o radiografie? Sau ce?

| Amelya02 a răspuns (pentru AlexandruMurzin):

Analiza EMG

| AlexandruMurzin a răspuns (pentru Amelya02):

In mod normal electromiografia se face la nivelul muschiul care prezinta o slabiciune care aparent este fara motiv. Nu sunt doctor, dar daca, se face la nivelul muschiului respectiv, inseamna ca aceast EMG se poate face si in mana, si in picior, si pectorali, etc. Practic din definitie intelegem ca aceasta analiza se face unde este nevoie! Sper ca ti-am fost de ajutor! big grin

4 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

E un centru mare de analize in Viziru, vis-a-vis de Pistruiatul. Sau, daca nu, in spatele Liceului Murgoci, la Faleza, e un mare centru medical. Presupun ca acolo fac si analize.

| Cristian0884df11 a răspuns:

Pai nu stiu la ce te referi dar eu stiu un loc unde merg mai mereu pe Dorobantilor daca stii se numeste clinica Santehappy

Întrebări similare