Sa stii ca oricine ce nu ti-ar zice fiecare organism este total diferit si reactioneaza intr-un mod aparte. Eu am avut cosuri cu 2 ani in urma si la fel ca si tine ma potriveam la toti si ma dadeam cu diferite paste, masti naturale, si cu asa tempou in curind am ajuns cu fata plina de cosuri, am fost nevoit sa ma duc la dermatolog si sa arunc in vint in jur de 500 de euro pentru un tratament cu antibiotice care a durat jumatatate de an pina nu s-a curatat fata in intregime! Sfatul meu este, daca vezi ca nu trece cu pasta de dinti imediat mergi la dermatolog, mai bine dai acum un 50 de euro decit apoi sa patesti ca si mine, Bafta!, si nu te juca cu problema asta!
Nu mai folosi pasta de dinti pe fata. Incearca mai bine masti naturiste http://anka-flame.iblogger.org/? tag=acnee
Ai grija sa nu te dai cu pasta de dinti pe toata fata, ca ti se usuca si te vor ustura ochii ingrozitor. A mai facut cineva de pe site asa.
Nu trec cosurile in intregime, poate doar se usuca si nu mai arata atat de inestetice, dar tot se vad. iar atunci cand se coc, stoarce-le. Desi toti aveti ceva impotriva storsului[] e mai bine asa decat sa stai cu ditamai cosul in frunte. Apoi poti aplica pasta de dinti pe el.
Nu mai pune pasta de dinti pe cosuri.Am facut si eu prostia si mi-a ars fata in locul ala.Si nu am lasat'o mult timp (1 ora maxim 2)
Ai putea sa pui pasta de dinti peste noapte, sa actioneze pana dimineata. Dupa 2 nopti cred se cam duc