Acum s-a mai dus, dar cat am stat sa o storc s-a simtit ceva mirosul...pot avea probleme respiratorii?
Sa ghicesc...e amintire de la bunica si nu vrei sa scapi de ea?
Nu e vorba de miros.E vorba de acarieni si mucegai asta genereaza "mirosul".Din cauza lor te imbolnavesti la sigur. Mai bine arunc-o si cumpara-ti alta.In marile hypermarketuri gasesti perni tratate antiacarieni si antimucegai la preturi rezonabile. La 40 - 50 lei sunt foarte bune. Evita-le pe cele produse in China.Cauta perni made in UE sau produs in Romania.
Adica daca am stat in acel miros in jur de o ora pot avea probleme? O voi arunca, desigur.
Nu vei avea probleme daca ai stat doar o ora. Daca dormi pe ea o noapte incepi sa ai probleme sau daca o tii in camera in care locuiesti.
Sfatul meu e sa o arunci.Eu asa am facut dar a fost prea tarziu. Din pacate am devenit alergic.
Am mai dormit pe ea, insa ii puneam fata de perna si nu mirosea asa. dupa ce am spalat-o a inceput sa miroase mai rau...
Miroase si va mirosi mai rau. Pernele cu puf nu se spala in masina. Se desface puful, se pune la soare si se spala doar fata si dosul (adica materialele care acopera puful). Acum ar trebui scos puful, bagat in saci de tifon, spalat si apoi pus la uscat la soare. Altfel va mucegai si va va puti si mai rau.
Nu mai are rost acum...o sa o arunc...mi era frica sa nu ma imbolnavesc pentru ca a mirosit mai rau dupa ce am spalat-o...
E cea mai buna solutie. Sunt perne noi, moderne la preturi mici. De imbolnavit nu te poti imbolnavi dar pute de te doare capul.
blintzz întreabă: