| RaresIoan82 a întrebat:

În cât timp iese HHC din corp pentru a nu mai fi detectat la analize(Am tras 25 de fumuri intr-o luna)?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

De fapt, cred că te referi la THC.
Cam 2, 3 săptămâni, depinde cât ești de gras.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru mihai69):

THC-ul poate ramane in organism si 3 luni. Stiu asta pentru ca atunci cand am lucrat in Anglia, intr-un depozit, ni se zicea de fiecare data cand urma sa facem controale medicale, ca cei care au consumat stupefiante, in ultimele 3 luni, sa nu mai vina la munca in ziua cand urma sa facem analizele. Si ne-au explicat si de ce. Aparent acest compus THC poate ramane in organism maxim 3 luni.

| StoicAnalysis a răspuns (pentru StoicAnalysis):

Asta daca iti ia si suvite din par la analize. Dar daca iti ia din sange, cam o luna ar fi de ajuns.

| RaresIoan82 explică (pentru mihai69):

Nu THC.HHC se gaseste in vapeuri cu HHC si este sintetic

Răspuns utilizator avertizat
| Mely92 a răspuns:

THC poate rămâne in corp pana la 6 luni de zile si dacă cumva cineva vrea sa îți facă o analiza foarte amănunțită poate sa ia un fir de par cu rădăcina pentru analize mai detaliate. Mentionez ca nu dispare din firul de par.