| Zebi a întrebat:

In cat timp isi face un Red Bull efectul?

De exemplu daca eu am un concurs sportiv la 11 dimineata cu cat timp inainte ar trebui sa il beau ca sa isi faca efectul?happy

Fundita!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Red Bull ala care-ti da aripi? De ce, vrei sa-ti iei zborul? Depinde, daca e cu whisky sau fara... cu isi face repede efectul devil

| adriangabor92 a răspuns:

Cu 8 ore

| Dangero5 a răspuns:

Cu cel puţin 10 - 15 minute înainte! Lichidele ajung mai repede în organism decât hrana!

| mgtow a răspuns:

Inainte sa ajungi la concurs il bei pe drum

| AvalohAlyn a răspuns:

Efectul si l-ar face el, dar sa vezi ce repede(aproximativ intr-un an)ai sa ai efecte negative asupra corpului de la el si vei avea de lucru cu sanatatea.Atentie,mare atentia, documenteaza-te

| baru a răspuns:

Sall. Nu este bun. Este foarte rau,. Afara sa interzis consumarea lui. Mergem mai departe. Red Bull, si daca e sa consumi, este bun in combinatie cu alcool. Asa ca renunta. Pentru conditie fizica, este foarte bun si indicat, cum i-ti scriu, asa se citeste: Ghein, Fest. Un energizant natural, care nu este interzis in sport. Pa

| gHelena a răspuns:

Hey. Un sportiv adevarat nu consuma niciodata energizante pentru a face fata competitiei. Odihna, fructele si antrenamentul ar trebui sa fie de ajuns pentru un randament optim. In plus, din moment ce iti obisnuiesti organismul cu astfel de produse, in timp acesta va mai reactiona doar sub impulsul energizantelor. Ai grija de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu consum si masimt bine dupa cel beau da nu e bun asa zi multi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu bea.Eu am baut unul inaintea unui meci...in primele 5min eram pe tot terenul dupa simteam ca mor de oboseala desi sunt sportig si am o conditie fizica foarte buna...

| Tudorg42 a răspuns:

Este tardiv de tarziu, dar pentru ceilalti care isi pun intrebarea, cafeina are timpul de injumatatire 5 ore, deci ca sa isi faca efectul dorit ar trebui sa il bei cu o ora sau jum. de ora inainte...am incercat si merge.