| andrei1121 a întrebat:

In cat timp orbesc ochii dupa ce ii se da cu un jet de spray cu piper sau paralizat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| qwerty21 a răspuns:

Man nu stiu daca orbesc.
dar iti zic eu ca e bai mare daca careva isi ia spray piper/paralizant/lacrimogen...
eu nu stiam sa orbeasca,dar stiam de faptul ca te dor ingrozitor,nasul si gura,tusesti,respiratie ingreunata, sa nu mai spun de starea rea...un coleg mai demult a primit unpic de spray si a picat pe jos, l-a luat ambulanta.ca si in majoritatea cazurilor cu spray, victima e luata de ambulantabig grin

| andrei1121 explică (pentru qwerty21):

Bine bine e forate bine si e tot legal si mai bine

| qwerty21 a răspuns (pentru andrei1121):

Da.e legal.

la mine in liceu s-a dat de cateva ori la intrare in interior.si era frumos
stateam la etaju unu,si radeam de toti care veneau in sus,toti tuseau happy
si daca mergeai acolo,nu aveai nimic,dar daca insirai cu gura mare, te gadilea putin in gat, si iti venea sa tusesti.
asta si dupa 15 minute dupa ce au dat cu spray,si spatiul e mare,chiar si daca profa a deschis geamurile pe hol big grin

idee e ca nu te orbeste pe termen lung,nu ramai orb.dar pe moment,cum l-ai luat,cum esti gatawinking
da ai grija sa nu intrii in probleme

PS:si eu mi-am propus sa imi cumpar unu,sa dau intr-o parte si in alta,nu neaparat de auto aparare, ca de aparat, ma apar eu happy

8 răspunsuri:
| ombladon a răspuns:

Instantaneu

| eucumine010 a răspuns:

Instant, dar nu orbeste pur si simplu numai poti tine ochii deschisi.

| Biu90 a răspuns:

Nu stiu la ce te referi exact. Daca te referi la efectul spray-ului se intampla in cateva secunde 4-5. daca te referi la o orbire din aceasta cauza nu cred ca poate fi vorba de asa ceva

| 220V a răspuns:

Instantaneu

| Quanah a răspuns:

Nu orbeste straight face Spray-ul cu piper : ustura.
Paralizantul : paralizeaza pentru cateva minute.

Greu, greu. Nu? laughing

| ombladon a răspuns (pentru Quanah):

Vai dar ce destept esti spray 'paralizant" care paralizeaza cica pentru cateva minute nici nu existalaughing

Întrebări similare