| Maryyyaa a întrebat:

În cât timp se corecteaza rârăiala dacă ma duc la logoped? Mi-as dori sa răspundă cei care au fost rârâiți și au fost la logoped. Știu ca difera de la copil la copil, ca depinde de cât de slaba este pronunția, dar vreau măcar sa îmi fac o idee. Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Neimportant a răspuns:

Poate dura între 3-6 luni. Depinde de severitatea problemei.

| RoCkKiD a răspuns:

Avand in vedere ca ai scris cu manutele tale mesajul asta aici, o sa presupun ca ai peste 10 ani. In cazul asta, din pacate, sansele sa restresezi acest defect de vorbire sunt relativ mici. In general interventiile de genu au efect la copii pana in 10 ani.

| Maryyyaa explică (pentru RoCkKiD):

Din păcate vreau sa te înformez ca nu scrie nicăieri ca se corecteaza pana la 10 ani. Am întrebat un logoped dacă se poate corecta la vârsta pe care o am eu și mi-a spus ca da. Pe viitor ar fi bine sa te informez înainte de a răspunde la o întrebare!