Esti sigura ca este doar o entorsa? Cea mai rea entorsa de genunchi pe care am vazut-o eu si care a necesitat 3 saptamani de imobilizare in ghips nu determinase decat umflarea genunchiului si a jumatatii superioare a gambei. Mai cere o parere medicala inainte de a considera ca doar o entorsa
De la trei, la noua zile; asa am patit eu. bine ar fi sa soliciti cat mai putin glezna, pana se dezumfla, eventual sa folosesti o glezniera elastica
Ce ai facut ca sa iti treaca atat de repede?
1. de la farmacie mi-au dat o pulbere pe care am pus-o in apa usor calduta si am stat cu glezna cufundata in acea solutie. 2. am masat zona umflata (poti folosi un unguent-"apireven". 3. cu glezna suspendata (piciorul srijinit pe 2-3 perne) rotesti **** piciorului afectat, cat mai amplu si in ambele sensuri, cat sa suporti durerea ce apare in timpul miscarii de rotire. 4. poarta cat mai mult timp glezniera elastica, pana o sa se dezumfle glezna; dar nu pe timp de noapte, cand dormi. daca simti ca este "fierbinte" glezna: stai cateva minute cu **** piciorului in ligheanul cu apa rece
Autocorectorul este conceput de imbecili: a sters l a b a aferenta piciorului