| Aniu a întrebat:

In cat timp slabesc 30 kg daca beau dimineata un shake de fructe, merg la sala 3 ore in fiecare zi, mananc la 17:30-18 o salata si fac si acasa abdomene si bicicleta medicinala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Niciodata daca manci carbohidtrati, manca proteine asa slabesti si numai isi va vi foame, proteinele slabesc si nu sunt folosite pentru prima oara de catre organism ba cand sunt convertite se consuma energie adica grasime in scimb astia carbohidtrati direct le consuma organismul
dimineata oua fierte
dupa masa peste, porc orice bazat pe proteine
seara un pahar de lapte si atat
evita carbohidtrati de tot, bafta multa

| Aniu explică (pentru RAY):

De cand dracu te ingrasi de la fructe si legume si de cand dracu' conting fructele si legumele carbohidrati?

| RAY a răspuns (pentru Aniu):

Tu nu ai inteles raspunsul meu,fructele,legumele sunt energie care daca nu-i dai organismului le va consuma din rezerve ori va transforma proteinele in energie dar nu face asta el consuma grasimea prima oara,chiar daca transforma tot consuma multa energie pentru asta, fructele, legumele nu ingrasa eu n-am spus asta, proteinele slabesc, plus daca faci si sport organismul va consuma multa grasime dubla in timpul primelor 24 de ore dupa sport de ala intens desigur de o ora de alergare la maxim

| pietrean a răspuns:

Cura de slabire pe care o tii tu,te duce la distrugerea organismului,lipsind-ul de prea multe lucruri. Poti slabi(asa cum ai spus), dar organismul tau este vaduvit, de proteine, carbohidrati sanatosi(glucide), lipide.Toate acestea,sunt necesare pentru inima,ficat,creier,ochi,piele,unghii,intestin,mucoasa gastrica,muschi,vase sanguine.
cauta in raspunsurile mele si daca vrei,poti gasi multe sfaturi, pentru a slabi sanatos.
Cu cat vei slabi mai mult, in putin timp(ceea ce este foarte daunator, dat si greu de realizat), cu atat va fi mai rau pentru tine.

| Gabitzu246 a răspuns:

S-ar putea sa numai apuci sa slabesti atatea kg la ce program aibig grin, las-o mai usor, poti sa mananci cat vrei tu atata timp cat faci sport regulat, si degeaba te duci tu 3 ore la sala, este de ajuns si 2 dar cu conditia sa ai mesele la ore fixe si sa nu exagerezi.

| Aniu explică (pentru Gabitzu246):

Nu prea simt nevoie de foame iar intr-o saptamana am ajuns de la 103 kg la 99, deci parca se poate.

| kky a răspuns:

Cred ca in o luna, dar tu cam exagerezi, nu minca numai salata atita timp cit mergi la sala, bei dimineata un shake de fructe si faci acasa abdomene si bicicleta medicinala)numai bine, sper sa slabesti cit mai curind! happy

| Aniu explică (pentru kky):

Ah, ce bine ar fi daca ar fi intr-o luna. Multumesc happy