| 354 a întrebat:

In cat timp trece anemia am avut si eu dar cateodata cand nu mananc la timp sau nu mananc pe saturate ma doare capul putin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Anemia nu are un timp standard de vindecare. Depinde de tratament de cauza anemiei, de varsta pacientului. Trebuie sa-ti faci o hemoglobina si o sideremie pentru a afla cum mai stai din acest punct de vedere.

| dorina02 a răspuns:

Cel mai bine e sa iti faci un meniu bogat in fructe, legume si lactate. Incearca sa nu sari peste mese, sa dormi, sa te imbraci corespunzator anotimpului si sa faci vizite la doctor pentru un control de rutina. Multa sanatate!

| alex2009 a răspuns:

Ca sa tratezi anemia fara medicamente iti trebuie cel putin 1an de zile. Mancaruri care contin mult fier(spanac, oua fierte, brinza dulce de vaci, caise sucuri naturale de fructe )mai cauta si tu pe gougle o sa te ajute.Succes

| sandulache a răspuns:

Cum au zic coloegi de la TPU sa mergi la un doctor sa te consulte poate sa fie si colesterolul prea mare sau si din cauza la cafele, anemia e o boala care o are aproate toata lumea se formeaza din cauza lipsei de calciu si viatamine, deci mai bien mergi la un doctor si vezi ce iti spune mai exzact, multa sanatate.

| nimeni_5555 a răspuns:

Chiar azi am fost depistat ca fiind anemic.Doctorul mi-a recomandat sa mananc friptura in sange mai ales ficat.Si un pahar de vin rosu daca iti permit parinti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Trebuie să faci determinarea fierului din sânge, transaminazele (pentru ficat) și în urma rezultatelor se poate institui un tratament și o dietă!
Sănătate.
Pa, pa.