Vai Ioana, ce rau imi pare ca tocmai acum au venit luptele grele.Si ob-urile sunt o posibilitate.Ai grija ca sunt mai delicate. Distractie placuta.
Foloseste fara pb si distractie placuta mergi acum duminica ca este ziua marinei si e super 15 0 8 te pup
Da, poti intra in apa daca folosesti ob-uri.Foloseste ob-uri mini daca nu ai mai folosit pana acum ob-uri.Nu e niciun risc.Sunt sigure, dar nu face o obisnuinta din ele.In legatura cat timp sa il tii, il poti tine la fel ca un absorbant.Sa stii ca in apa sarata menstruatia se opreste, cat timp esti in apa. Stai fara nicio grija. Le poti folosi in siguranta!
Te pupacesc
Pai daca mai esti virgina, o sa te doara rau si este probabil sa iti pierzi si virginitatea... daca nu esti virgina poti sa folosesti. insa ai bine vorbesti cu un ginecolog sau cu parintii rai. ei stiu mai bine
Pai depinde cati ani ai si daca ti-ai inceput viata sexuala...cu toate ca nu ar fi foarte indicat
Stai linistita ca nu patzesti nimic, dar daca nu esti sigura ca vrei sa folosesti ob-urile pune-ti tampon pe chiloti si peste chilot pune slipu.merge si asa.BAFTA!
Din propria experienta iti povestesc. Acum vreo 2 saptamani am venit de la mare si am fost in perioada aia.Am fost alarmata crezand ca nu voi mai putea intra in apa, insa mi-am pus un protej slip(zilnic) pe slip, cand am intrat in apa sangerarea s-a oprit.Concluzia este ca in momentul in care intri in apa ciclul se opreste.
Insa daca vrei neaparat sa porti o. b ar fi trebuit sa mentionezi si ce varsta ai...in caz ca ai sub 17 ani eu iti recomand sa porti mini o. b-uri (trebuie schimbat la 4 maxim 6 ore) Riscul ca te-ai putea dezvirgina este un mit pur.In rest, vor fii niste mancarimi prima data cand vei folosi, dar vor trece imediat.
Sper ca te-am putut ajuta