Daca e copt tare ia un ac si bagati.l in deget. Puroiul o sa curga si o sa se dezumfle.Eu asa am facut si nu m-a durut la intepatura.
Poti sa incerci sa scoti puroiul cu acul steril de la o seringa si dupa sa dai cu crema sau altceva sa dezinfectezi si sa pui un plasture peste el macar pentru cateva ore ca sa nu se infecteze dupa sau daca e mai grav sa te duci la spital pupici si La multi ani!
Nimic :* Si mie mi se intampla des, dar se vindeca :* ai icredere [ nu vreau fundita, lasa ca poate vor fi raspunsuri mai bune ]
X.` Buna fratelui meu i s-a intamplat la fel, doar ca i`a copt degetul de la picior. Eu incerc sa te ajut si cred ca e la fel ca la picior nu? Pai sa iti zic : Mama i`a facut ceai din pelin si in fiecare seara se spala la deget. Daca ai coaja dormi cu soseta in picior seara si coaja ti se va lua usor usor de pe unghie pentru ca daca te speli de maxim 6 ori cu pelin, atunci coaja se inmoaie si cade. Daca ai puroi atunci incearca sa il scoti cat suporti tu ca la un moment-dat te va durea. Sa stii ca pelinul se gaseste usor prin pietele de legume. Crede`ma e cel mai bine deodata ce coaja a cazut te asigur ca alta nu iti va mai aparea dar daca nu ai scos puroiul atunci o vei lua de la inceput. Te sfatuiesc ca atunci cand vezi coaja inmuiata sa iti scoti macar putin puroiul. Sper ca te-am ajutat. Te pup