anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

În ce constă analizele prenupţiale? Ce-mi face medicul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ana9999 a răspuns:

Analize de sange - VDRL/TPHA (pentru sifilis), anticorpi anti-HIV si radiografie pulmonara (pentru tuberculoza). Grupa de sange si Rh-ul nu conteaza, daca mama are Rh pozitiv, tatal poate avea Rh negativ fara niciun fel de probleme, daca mama are Rh negativ si tatal pozitiv, atunci se va administra un anumit ser in timpul sarcinii, care va impiedica formarea unor anticorpi anti-D pe parcursul primei nasteri.

4 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa va analizati grupa de sange si factorul rh. Daca sunteti compatibili pe rh nu e o problema. Daca nu sunteti compatibili la rh atunci cand vei avea copil ar trebui sa stii asta. Ti se dau niste injectii sa nu iasa puradelul ratat

| anonim_4396 explică (pentru cristimihailov):

Atâta știu și eu. Ce voiam să aflu e că ce analize mi se fac pe lângă asta. De exemplu analize ginecologice, analize urinare etc.

| Holy2010 a răspuns (pentru anonim_4396):

Doar analize de sange si eventual radiografie. Nu te trimite nimeni la ginecolog.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In general, iti verifica virginitatea daca asta doreste viitorul sot. apoi grupa sangvina RH-ul, si o sa te puna sa scoti limba sa vada, daca minti.pe el il cauta in palma, sa vada, daca are par crescut acolo.