anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ce măsură ajuta xanax, am de la medic pentru anxietate severa, la un nou loc de muncă, nu încurcă activitatea? Deși le am de câteva luni nu am luat nici una

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca iti faci curaj singur (sa-ti treaca frica nejustificata), atunci nu mai ai nevoie de medicamente.
Colectivul de munca te poate ajuta foarte mult, daca-ti legi prietenii si faceti programe comune in timpul liber.

| RAY a răspuns:

Xanax te face mort,țin minte ca ardeam în flăcări, cantam la vioara și eram pe xanax, nu îmi pasa de nimic, am devenit și cenușă nu am simțit nimic recomand mersul la psihiatru, xanax e în caz de urgenta, da dependenta, și trebuie sa crești doza, dar în caz de atac de panica e foarte, ai avut?

| 29mai a răspuns (pentru RAY):

Nu am avut atac de panica doar îmi simt corpul extrem de încordat nu pot sa deschid pumnii nu pot sa vorbesc tremur din tot corpul atât de tare in cât nu pot sa stau in picioare și o agitație psihomotorie accentuata fara motiv cam când vreau sa dorm

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă ai rezistat câteva luni fără, eu zic bravo.

| Cosmin86 a răspuns:

Nu mai stiu daca xanax-ul sau anxiarul te adorm... dar stiu ca unul din ele SIGUR te amorteste de nu mai esti bun de nimic toata ziua.

Mai bine iei propranalol, sedatif pc (asta se da si fara reteta) sau daca vrei cu reteta, seroxat (ajuta la producerea seretoninei, care e hormonul fericirii).

| Freya1 a răspuns:

Din câte am înțeles xanaxul provoacă dependenta si îți da si o stare ciudata. Poti sa încerci intr-o zi în care nu mergi la munca sa vezi manifestările, dar dacă nu ești sigur și nu te simți ok nu lua de loc, vorbește cu medicul sa îți prescrie altceva.

| 29mai a răspuns (pentru Freya1):

Am 11 luni de când nu m-ai lucrez din care am ieșit afară foarte puțin acasă mă simt foarte bine afară nu mă m-ai descurc acest loc de muncă ai șansa mea sa redevin ce am fost odată?

| Freya1 a răspuns (pentru 29mai):

Te înțeleg perfect.
Și eu am anxietate dar eu lupt cu ea fără tratament.Pur și simplu încerc sa fac fata provocărilor zilnice.Dar dacă ai probleme și sa ieși afara pur și simplu fără sa interactionezi cu cineva poate ca e nevoie sa iei masuri.

| Wr3nch a răspuns:

Tu ia ce ți-a dat medicul, ca ala stie ce face, nu anonimi de pe TPU.

| Javva a răspuns:

Asta-i cultura Xanax, asta-i cultura Xanax

| Lari1904 a răspuns:

E ca un drog, da dependenta si da o stare de somnolență combinat cu alcool sau ciocolată iese urat de tot