Medic podiatru se numeste ala de picioare, depinde de noroc, pot fi buni oriunde, sau fraier oriunde medicii.
Dar daca nu te mai poti tine pe picioare poate nu e de la picioare, sa nu fie de la muschi, sau ca nu ai energie, nu stiu ce sa zic.
Am dureri în unele puncte, mușchii nu au nimic. Ceva o sa fac, ca stand nu trece.
Atunci e ceva in articulatii sau oase. Mai cauta medici, asta o sa faci.
Pai zi si tu ce diagnostic ai, ce ai patit, in ce oras esti... "Probleme de picioare" nu spune mare lucru. Poate fi ceva degenerativ care tine de sistemul nervos, poate fi ceva care tine de muschi, naiba stie.
Nu mai pot merge deloc, diagnostic nu am. Iau ceva medicament special, a zis dr ca asta ar fi cauza. Înainte luam altfel de medicament, de când mi l-a schimbat luna trecuta, am început sa fac febra, pana m-am trezit cu maxilarul în partea dreapta blocat, piciorul drept ma durea, și umărul stâng. Maine sunt 3 săptămâni de atunci. Am impresia ca e reumatism, am zis ca încerc sa fac ceva proceduri la Baia sărată Deva. La spital pentru probleme de mers nu ma pot interna. Am și glezna stânga umflată, la piciorul drept am chist, mi-o făcut anestezie și o inkectie în genunchi luni. Dr o zis ca nu o sa mai am probleme o perioada. De ce apare durere la ambele eu nu înțeleg. Reumatism am avut la 11 ani, m-am tratat nu am mai avut nimic de atunci. Faza e ca nu rezist la proceduri de dureri... Stand în pat nu îmi trece sigur. As da și 2000 euro doar sa vad ca merg iar. Nu înțeleg de ce un medicament incompatibil îți poate tăia picioarele? O săptămână nu l-am luat în spital, cum l-am luat dimineața am avut durere la glezna și articulații la piciorul stâng. Care nu ma duruse zile la rand. Mai bine ma lasă cu tratamentul vechi, acum eu trag de mine, deși as prefera un glonț în cap. Mănânc în casă, fac pipi la sticla, mie rușine mie de cum am putut sa ajung. Nu prea am speranțe ca o sa îmi revin...
Orice medicament are efecte adverse. Depinde de cit noroc ai daca se manifesta nasol sau nu. Eu de exemplu am luat acum vreo 3-4 ani Klacid. Criminal antibiotic. Taica-meu cand a primit asa ceva a rezistat vreo 3 doze si s-a dus la medic sa i-l schimbe. Eu am dus tot, dar a fost horror. Ma simteam fizic de parca ma calcase trenul si efectiv eram idiot. Ma asezam la calculator, stiam clar ce vreau sa fac. Aveam de scris un articol. Munca de 20-30 de minute, maxim. Faceam draftul, dadeam clic si bagam cursorul in cimpul in care sa editez introducerea. Ma uitam la ceas. Brusc, ma trezeam ca trecuse o ora jumatate-doua si nu facusem absolut nimic.
De revenit iti revii tu, stai calm. Moralul e problema zero. Dupa aia, trebuie' sa gasesti un medic ca lumea. Intreaba pe forumurile alea cu medici. Si totusi fa rost de un diagnostic/fisa de tratament, ceva. Ideea e sa vada medicul cu care discuti exact ce tratamente iei, ce au in cap astia care te trateaza acum/care te-au tratat in ultima vreme. Vezi aici - https://www.romedic.ro/forum
Fi sincer cu noi in 33 de ani de existenta ai facut vreodata in viata ta miscare, alergat prin parc, nu tras de fiare, miscare regulat, asta suna a sedentarism in stare destul de grava la tine, naspa rau
De unde știi tu ca nu am făcut mișcare? Nu mai scrie tâmpenii
In primul rand a fost o intrebare, lipsa miscarii duce la sedentarism, scuze ca m-am bagat ca bou in discutie, ma retrag, bafta la doctor
Nu are legatura cu miscarea, are o problema serioasa.
Profesorii, inginerii, medicii, arhitectii, soferii, functionarii sunt sedentari si nu au nici pe dracu daca nu-s grasi, traiesc 90 de ani.
Sigur ca miscarea e buna, dar nu lipsa ei e cauza a ce are el.