| laura_9178 a întrebat:

In clasa a 8-a fetele mai fac si la picior vaccin? si inca o intrebare, e mai dureros decat cel normal? ca asa ma auzit :-sss am o frica de ele

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Din câte îmi aduc eu aminte se face doar în mână. Nu doare nici celălalt făcut în mână, nu ai de ce să te speri stai liniştită şi o să fie ok. Nu are de ce să-ţi fie frică.

| c0rn3l1uss a răspuns:

Cred că da.

Răspuns utilizator avertizat
| justagirlll a răspuns:

Si eu am facut in picior prin 1-4

e mai putin dureros decat in mana
winking

| valentina_2004 a răspuns:

Eu am terminat calasa a 8-a anul trecut si am facut si in picior da nu e dureros, dar pe mine m-a durut piciorul cateva zile dupa aceea

| RainDrop a răspuns:

De la 8 ani nu mai imi e frica de "tortura" sanatoasa, in limbajul vostru, nu inteleg ce va e frica, oricum, nu-i nici o diferenta...

| master_6933 a răspuns:

NU cred ca se va face si in picior, dar stai linistita ca nu doarewinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se mai face in picior din cate stiu... asta era si frica mea cand eram mai mic... daca mai fac unul ca in clasa 1 si in picior... amintirea aia in care multi plangeau.

si nu`i dureros ...stai linistita.

laughing

| Annnonimm a răspuns:

Mai ti minte pentru ce era vaccinul?
Si eu am facut 2. Dar nu mai tin minte pentru ce erau

| zoloteck a răspuns:

Fac doar 2 vaccine, unu in mana dreapta si celalalt in cea stanga. Eu am terminat a8a anul trecut si nu am facut nici un vaccin in picior. Deci nu se fac in picior. Da, si eu am auzit la fel ca este mult mai dureros, dar un raspuns clar la cat de ureros este nu pot sa-ti dau deoarece nu am facut vreunul.