| Abshgsbana a întrebat:

In conditiile in care m-am taiat din greseala inainte de scoala si m-am dus la cabinetul scolii sa fiu pansata, iar taietura, chiar daca era adanca, nu sangerase aproape deloc, nu imi punea in pericol viata si evident ca nici pe a altcuiva, asistentele aveau voie sa anunte directorul, diriginta si parintii, in ciuda faptului ca nu au avut acordul meu? Mentionez ca sunt minora (desi cred ca era evident laughing )
Asistentele au crezut ca ma taiasem intentionat si asta le-au spus si directorului, dirigintei si parintilor, chiar daca le-am explicat clar ca nu a fost asa. Daca totusi m-as fi taiat intentionat, ar fi avut dreptul sa spuna?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu numai ca aveau dreptul dar chiar erau obligate sa anunte, mai ales ca esti minora.

| darrio2007 a răspuns:

De ce oare cred ca au dreptate asistentele? Mai ales ca te amuză.
Tai-o la scoală!