| Ionela2013 a întrebat:

In curind voi avea o operatie pentru scoaterea adenoizelor.Cine a trecut prin aceasta, spuneti-mi va rog ce va fi la operatie.Mie frica foarte tare. crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Skyglory95 a răspuns:

Cred ca difera de la caz la caz si de varsta pe care o ai! nu vreau sa te sperii dar eu am avut acesta operatie in clasa a 7-a, m mai avut alte interventii inainte cu 2 saptmani si nu mai mi-au facut aanestezie generala! totul e sa ai curaj! pe mine m-au pus pe scaun, m-au legat si mi-a pus ceva la masele sa nu inchid gura, mi-au facut niste injectii locale si s-au apucat de treaba! menionez ca nu doare dar e suparatoare senzatia care o ai dupa...o sa ti un mic regim cateva zile, apoi vei fi ca noua...in 2 zile de la operatie poti pleca acasa! totul e ca dupa oeratie la vreo 2 ore sa consumi cat mai mukte lichide iar a doua zii sa mananci cat de mult ca sa te recuperezi foarte repede! altfel daca stai si zaci in pat s-ar putea sa stai o saptamana internata! ai curaj ca nu e o interventie chiar asa de grea! sanatate multa!

| Ionela2013 explică (pentru Skyglory95):

EU tot is clasa a 7, dar cum asta fara anestezie generala?

| Skyglory95 a răspuns (pentru Ionela2013):

Doar cateva injectii locale! dar eu am avut inainte alte interventii chiurgicale si au zis ca e risc prea mare sa fac si a 3-a anestezie generala intr-o luna!

| Ionela2013 explică (pentru Skyglory95):

Mersi mult de raspunsul tau, operatia a trecut cu bine si acum sunt acasa, iti multumesc pentru incurajare

4 răspunsuri:
| RadioactiveUranium a răspuns:

Adenoizele sunt amigdalitele?