Cred ca difera de la caz la caz si de varsta pe care o ai! nu vreau sa te sperii dar eu am avut acesta operatie in clasa a 7-a, m mai avut alte interventii inainte cu 2 saptmani si nu mai mi-au facut aanestezie generala! totul e sa ai curaj! pe mine m-au pus pe scaun, m-au legat si mi-a pus ceva la masele sa nu inchid gura, mi-au facut niste injectii locale si s-au apucat de treaba! menionez ca nu doare dar e suparatoare senzatia care o ai dupa...o sa ti un mic regim cateva zile, apoi vei fi ca noua...in 2 zile de la operatie poti pleca acasa! totul e ca dupa oeratie la vreo 2 ore sa consumi cat mai mukte lichide iar a doua zii sa mananci cat de mult ca sa te recuperezi foarte repede! altfel daca stai si zaci in pat s-ar putea sa stai o saptamana internata! ai curaj ca nu e o interventie chiar asa de grea! sanatate multa!
EU tot is clasa a 7, dar cum asta fara anestezie generala?
Doar cateva injectii locale! dar eu am avut inainte alte interventii chiurgicale si au zis ca e risc prea mare sa fac si a 3-a anestezie generala intr-o luna!
Mersi mult de raspunsul tau, operatia a trecut cu bine si acum sunt acasa, iti multumesc pentru incurajare
mihaella00elena întreabă: