| andreeeaaaaa12 a întrebat:

În decembrie am luat antibiotice, menstruatia trebuind sa-mi vina pe 27-28, însă a venit pe 13 ianuarie. Acum, de pe 13 februarie pana în prezent, observ niște pete maronii pe lenjerie, însă foarte slab cantitative, doar niște pete. Credeți că asta se datorează tot antibioticelor? Sau care ar putea fi cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Andreea99911818181 a răspuns:

Da. Antibioticul e puternic si iti deregleaza venirea. In loc sa ti vina cantitate mare, iti vine putin zilnic laughing Si eu am patit

| andreeeaaaaa12 explică (pentru Andreea99911818181):

Da, dar le am luat în decembrie, în ianuarie mi-a venit pe 13, iar acum mi s-a întâmplat asta.

| vivicecilia a răspuns:

Cand ai avut ultimul contact sexual?

| andreeeaaaaa12 explică (pentru vivicecilia):

Nu este în niciun caz vorba de o sarcina, am avut contact sexual o singura data, anul trecut, în aprilie.

| Evelina1820 a răspuns:

Buna, acele pete maronii înseamnă ca este sânge vechi. Mie personal după menstruație am aceeași problema. Îți recomand sa mergi la un ginecolog cel mai bine. Sănătate!