anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In decembrie am luat somnifere, dupa ce am baut cafea pentru am imi face rau, vedeam intr-un fel moartea ca ceva trecator, simteam nevoia de o durere fizica ca sa o uit pe cea sufleteasca ( aia sufleteasca nu stiu de ce e cauzata, n am avut prietena sau certuri importante)nereusind, avand doar apoi cand ma trezeam dupa 8-9 ore de somn halucinatii, si am si vomitat, mentionez ca eram inchis in mine, aratam fizic urat. Dupa asta am ascultat o melodie rock, dupa care alta si tot asa, m-am regasit in ele, am citit foarte multe citate pe care le am si retinut, am devenit deschis, mi-am schimbat look ul si gandesc altcumva dupa cum imi zic profesori si colegii.
Credeti ca acele pastile mi au afectat creierul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Corpul are proprietatea de a se reface; nu imediat, dar in timp.
Dacă simti că ceva nu este in regula, mergi la medic.

| peperonies a răspuns:

Cum merge clasa a 7-a?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, din ce ne spui pare că îți folosești creierul la capacitate maximă.